Da se malo dopisem.
Nije mi se svidalo kako sam preradio airbox.Dodatna lulica koju sam stavio je vukla previse prasine i u 200km je filter zraka bio uzasno prljav.
Ovako je to izgledalo:
Onda sam odlucio zatvoriti tu dodatnu lulicu i napraviti ulaz zraka na orginal mjestu,onako kako je to malossi predlozio.
Pa sam zakrpao mjesto lulice,prvo vrucom plastikom pa onda i diht masom.
I napravio na orginal mjestu umjesto 19mm ulazne rupe 25mm ulaznu rupu.
I kako je crijevo koje se orginal spaja u ramu bilo katastrofalno a novo je preskupo,nasao u garazi komad cijevi od odvoda lavaboa i napravio si to.
Ovako je ispalo shiny
Sad su se pocele nalaziti dizne u nekim normalnim okvirima,ispada da je ovako airbox puno protocniji.
Setup karba s ovom lulicom 25mm je
80glavna,w9 2.zub,pilotka 42,seraf smjese 1krug i 3/4.
Sipao sam motul 710 kojeg radi mjesalica.Za sad se ne odricem komfora mjesalice!
Potrosnja je sa vecom lulicom pala oko 0.5L
Ganjanje na meetu,put do kljucic brda i nazad sa dosta jakim tempom kojeg je Dax zadao je uzelo 4.07L prosjeka.
Generalno sam zadovoljan setupom,jos se malo borim s padom okretaja kojeg je napravio novi remen ali sad je vec u nekim normalnim okvirima i unutar 500 tinjak okretaja.
Kako su sve snimke koje sam do sad radio bilo snimanje kako skuter ide,odlucio sam se posnimiti odazive na gas i kako to generalno izgleda u voznji.Rupa nema nigdje,zivcan je opasno i trenutno zakucava okretaje.
Par ljudi ga je provozalo na meetu pa su dobili utisak kako to funkcionira i kako skuter ide.Pa evo i mali snimak za one koji prate i koga zanima.
Bio je bas jak vjetar,pa se malo slabije cuje...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk