Nisam imao mira,problem je kad probas jaci setup i imas ga doma a vozis slabiji.
Odlucio sam opet probati s nardom,ovog puta se nisam drzao nekih svojih principa,da silom sklapam s najmeksim federom s kojim nemam rupe i pokusavam dobiti start s mekanim malim federima koji ne dignu spuh do rezonance.
Kako je kod mene serijski kuplung a za njega ne postoji kombinacija orginal federa koja bi ga naterala da radi iznad 6soma onda tu treba izvoditi kemije.
Naravno cigan sam,pa nedam za federe vise nego kaj taj kuplung vrijedi,pa je bila ideja ici na sto tvrdi centralni kako bi prilikom starta remen ostao sto vislje u polutkama ili izvesti neku drugu fush metodu.
Nista,deklo dole,preokrenuo prijenos sa 5.7gr krenuo,piknuo ljubicasti+tc za pocetak pa da nakon probe odlucim dal ici na serijski feder.
Izbacio leovince plave federcice sa kuplunga.
U meduvremenu sam malo guglao i trazio sta ima od tih federcica i kakvih su mjera i odlucim da napravim kemiju na svojima pa kak bude.
Kako su oni u mjeri 31,5 u sirini dosao sam na ideju da im probam zatuc kukice kako bi bili kraci i automatski vise napeti kad se montiraju.Tako ih stegnuo u skripac,lagano tukao kukice i mjerio sublerom.Doveo sam ih na mjeru 30,8mm i odlucim probati tako.
Muka isusova dok sam to navukao gore,nemam zegercange pa sam zicom omotanom oko serafcigera navlacio.Uspio sam iscupat skripac iz panka
Uspio sam navuci i sad to ovako izgleda(dosta napetije nego u orginalu)
Sklopio prijenos,naserafio narda u ekspresnom roku i odlucio za prvu loptu probati sa serijskom kajlom i postavkama frge od leovinceta.
Rezultat katafakingstrofa,start relativno dobar ali ide gore nego s leovincetom a vrti se 10,5soma
Nista vratim se doma,magnet dole, 3* kajla gore u advance i idem probat.Nisam mogao vjerovati ali ta kajla je preobratila skuter i od toga da nejde nikako sad ide brutalno.Start sam uspio dic izmedu 6800 i 7000 okretaja,osjeti se da mu fali jos nijansica da bi bilo super(200-300 okretaja)
U ubrzanju mi je isto falilo 200tinjak okretaja,oko 10500 se vrtio.
Opet deklo dole,upiknem jos 0.2 gr lakse role,sad 5.5gr i probam.Cini mi se da je sad to to,jos je bila mala kneglica na samom startu i to sam ispeglao 0.2 mm sajbicom.Onu do vodene sam umanjio 0.2mm da remen bude u centru.
E sad je to to,frgu namjerno nisam dirao jer se super odazivao koji god gas mu dao,pa sam samo provjerio smjesu na punom i pola gasa.Evo sta kaze:
Dodao sam samo nakon par voznji 5min goriva na serafu smjese jer je u leru znao malo duze zadrzati okretaje nakon punog gasa.
Zanimljivo ali nakon prijasnjeg on/off skutera,sad sam dobio super vozivost i doslovno je raspoloziv od 1mm gasa pa do punog gasa ili od 7 do 11t okretaja.
Bio sam i na solidumu na mini meetu pa mozda i decki koji su probali skut daju svoj utisak.
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk