A sta da pametno napisem.Naserafio sam se ko konj i na kraju me namotaji prcaju cijelo vrijeme.
Popizdio sam i otisao i kupio nove namotaje,uzeo sam i cdi pa nek bude u rezervi.Posto je bio popust,onda sam ga i iskoristio.
Namontirao to gore
Frgic sam postelao jos kad je zafrkavao,tako da oko njega nisam puno cackao,provjerio sam samo smjesu na svim otklonima i tu sam digao iglu za zub.Treba jos popraviti do 1/4 gasa jer tu malo trokira ali nista za razbijati glavu
Smjesa je skolska u svim otklonima,malo je tamnija na 1/4 gasa
Postavke phbg-a 19 su: pilot 48(seraf na 3/4 kruga),igla w3 3.zub,cok 60,klipic 40 i glavna 68
Presao sam i na castrol tts pa sam cistio rezervar i svakakvog dzubra je bilo unutra
U pripremi je i jos jedan kiler kojeg planiram pod ralicu ugraditi
I eto to je manje vise to.
Skuter ide bas bolesno dobro,ja sam prezadovoljan.Osjeti se bas da vrisne na 11soma ali i na 10600 muski grabi.Ima bas brdo snage i uz brijeg ide kao da je ravno.Brzine od 90gps-a ostvari u jako kratkom roku i ide jos bolje nego prije.
Jucer smo se izivljavali na njemu prvo ja 40ak km onda sam ga predao dacerovsu u ruke i rekao da ga vozi kao da ga je ukrao.To ce mu bit za ono sto je zahebavao skoro 2 tjedna!
Eto toliko od mene...
Znam da ce sad potec rasprava o 68 dizni ali eto tako je kako je,ocito frga daje vise goriva na nekim drugim komponentama jer vozim smjesno niske dizne.Sa 70 ide slabije,sa 72 trokira.
Bez filter kutije su isto bile brojke oko 80 dizne.U pocetku me bilo strah spustat se tako nisko ali agregatu tako pase i na svjecici je skolski,tako da je sve ispostovano.
Setup prijenosa sam isto malo izmijenio tako da je sad kombinacija 5.7 i ljubicasti.Gotovo isto kao i 6.1 sa ljubicastim+ tc ali sa manje gubitaka u prijenosu.
Eto to bi bilo to...
Poslano sa mog D5503 koristeći Tapatalk