Evo da se malo dopisem
Nasli smo se kod Suhog doma,on je nedavno ubacio 17.5 karb u Vivu,pa je prije tripa palo finalno stelanje.Naravno morao sam ga uslikati
Dogovor je bio da preko Kremica krenemo na Sljeme i spustimo se na Zagorsku stranu,pa smo tako i krenuli usponom na Sljeme.Cesta nije bila na nivou za neko ganjacenje,jer su pojedini dijelovi bili vlazni ili mokri,a Power Pure na Srki i Scootsmart na Vivi ne prastaju greske.
Tako smo se popeli iznad oblaka koji se prekrili tmurni Zagreb.Gore je bilo vruce,pa smo skinuli dio obuce.
Tu smo stajali nekih 15ak min i upijali zrake sunca,pa.krenuli prema vrhu di smo samo brzinski opalili fotke i krenuli dalje.
Nastavili smo na zagorsku stranu,tu smo nasli jedno prosirenje ceste di je bio odlican pogld,pa smo Vivu zaparkirali na gnoj i opalili jos par komada
Nakon toga se spustili i zapicili za Jakovlje di smo pojeli,gore su slike klope.Suhi koji svugdje isproba Cevape kao prvo jelo kaze da bolje nije jeo.A bogami je i porcija dobra.Zagrebacki je standardno vrhunski,ali je cijena sa nekadasnjih 45kn sada 80kn.Postepeno dizu cijene,pa bum morao nac neku alternativu.
Nakon klope i dogovora smo odlucili krenuti na Laz,solidna cesta sa puno zavoja i uzivancija je bila zagarantirana.Ovdje smo se izgustali,jer na Sljemenu nismo mogli.Nakon odrađenog penjanja i spustanja odlucili smo krenuti prema Mariji Bistrici pa na povratku svratiti do Daxa.Tako je i bilo,Dax nas je napojio pivama,nakon sto nam je izlio sokove kaj nam je njegova zena napravila.Malo smo serafili po SR-ki,pa je navratio Corector sa zenom i tako smo se dost dugo zadrzali.Povratak preko autoputa i doma smo bili oko 23h.
Ponasanjem skutera sam jako zadovoljan.Potrosnja na tripu je bila 4.5L.Jedva cekam da si gume stavim jer mi se ne vozi u grču.Onda bude to ajn ca.Istrosio sam i prednje plocice,pa i njih moram zamijeniti.