Stigao u 2 i 20min doma,Suhi vjerovatno 30ak min kasnije.
Oduzilo se dosta,jbg drugi puta necemo u pola dana krenuti na trip.
Konacno sam Matiju upoznao i vidio DNA uzivo
Sto se mene tice,htio sam se voziti i taj dio je odradjen.Bilo je malo vremena pa smo nabacili jedan kupanac u prehladnoj vodi.
Prilikom prvog tripa,odmah nakon slaganja skutera sam uvidio probleme kao sto su hladjenje,kocnica,prijenos i piganje masine i sve te stavke sam odradio i isprobao.U svemu ima napretka ima,jedino sam se po pitanju prijenosa zeznuo i ovaj premekani bijeli centralni ce ici van.
Sto se Peze tice i dalje bez kvarova!
Evo i slikica sa Vratnika,imam i neke bijesne panorame,ali to nece dic na forum.
Evo nas konacno u Karlobagu na plazi
Evo i kralja lavova
Vratnik nam je bio zaguzvan,ja sam se izjurcao dok me kolona vozila i par Rijeckih motorista nisu usporili,na kraju sam preticao aute skup sa njima i onda i njih presisao.
Magistrala isto zaguzvana,dosta stranaca koji izgleda namjerno voze po crti i ne daju mogucnost da se lagano probijes naprijed.Prvi dio magistrale prema Karlobagu je bio krcat autima,drugi dio di je vecinom blago nizbrdo sam uletio u neki dio da sam sreo svega dva auta koje sam obisao bez pardona.Taj drugi dio je vrh,nezz da sam igdje spustio ispod 110gps-a,pretezito u punom gasu 120-135 gps-a je bilo.
Evo slike prednje,straznje gume i kocnica di se kocilo tik pred zavoj na noz.
Na povratku nismo slikali jer nas je vec na Velebitu ulovio mrak.Grdi je bas onaj dio po Lici kad vozis po noci.Sreca svjetla su vrhunska pa sam isao na celo kolone i pretvarao mrak u dan.
Ja sam na cijelom tripu gotovo u pravilu imao 4.5L potrosnju.Jedino zadnje tocenje pred Karlovac sam imao 3.8L prosjek.Idealni uvjeti,zakucanih 85gps-a na 1/3 gasa.