Da,da vidjeli smo nakupinu snage koja se nije mogla osloboditi nikako.
Na D1 se desila situacija bas onakva kad sam zajebavao Suhog da nedao bog da mu se auto vozi 82km/h umjesto 78km/h.
Samo je to u ovom slucaju bio autobus koji se vozio oko 80km/h.Znaci nema boga da ga stigne
Evo ubacit cu i ja par slika
Okupljanje u Dugoj Resi,di smo se nasli sa Matijom
Pere nema,on je bio ljut na kasnjenje od Suhog pa je nastavio do Slunja.
Negdje u Lici,naravno prvo najbrzi pa onda i oni sporiji.Imamo i one koji imaju neoslobođenu nakupinu snage.
Tu se jasno vidi tko je zadnji dosao
Evo nas i na klopi,malo smo zajebavali konobaricu,prvo je mislila da se Corector sali,umirala je od smijeha,a on je to smrtno ozbiljno sve pojeo.
Velebit:brzi,sporiji i sa nakupinom snage na poslijetku.
Nyzvo i ja smo si stvarno dali oduska,skuteri idu jako slicno i gust se voziti tako.Karlobag-Senj je bio jeben dozivljaj i SRka to odradjuje dosta smirenije nego moj NRG.
Vozili smo se doslovno pun gas,ja nezz jesmo na 2mjesta spustili ispod 100gps-a,Nyzvo ima i neka vremena mjerio je...
Evo nas i nakon stizanja na odrediste
Neki su se slikali,a neki hrabriji otisli na kupanje.Kad sam ga vidio zao mi je bilo sto nisam uzeo kupace sa sobom.
Bilo je sipanje,ja sam se nakrkao energetskim picem i gasiranje nakon cuge u Senju.
Na povratku se nije slikalo.Stali da ispratimo i pozdravimo Matiju i slijedece odrediste KA,di smo popili pivu i pojeli u McDonaldsu
Zivjeli
Nakon toga gasiranje do doma starom karlovackom.Suhi je zadavao tempo pa sam put Karlovac-Lucko prespavao u voznji.Par puta sam se zbudio,al filma nema.Od Luckog na dalje je bilo okej,jer sam presao naprijed sa Zvonetom.