Hm, da ima smisla, inače bi ga zakopalo u polutke, treba nekad malo i razmislit da... ništa onda moram to raskopat pa vidit kakve su opće polutke unutra, za sad remen stoji pri vrhu polutki kako bi i trebao, to je okej, treba samo vodit kakve su polutke i ako su te banana stare
onda tražit nešto od novijih pia motora, i još imam jedno neodgovoreno pitanje koji remen uzet ako će ic hi speed i 134 polutke? Trenutno je gore 724 remen
edit...
imam tu kod sebe najvjerojatnije jedan multivar za probat, tj da mi dečko posudi pa da vidim kako remen stoji i šta tu točno ne paše, jer člana shokre nisam baš najbolje skužio, da će onda remen bit pre velik ili pre mali ( multivar je sa nrga mc3 ) pa cemo se onda runner ako je to sve po psu dogovorit za taj hi speed, možda čak mogu posudit i serijala vario od novijeg pia da vidim u čemu je točno razlika između mojeg i novijeg, ako su isti onda nebi trebao bit probem sa remenom jer ako je isti kao novi serijski onda ce i hi speed i multivar normalno radit na trenutnom
i da još sam htio pitat a nikako da se smislim, u čemu je točno razlika između mojih malih polutki (128) i veliki (134) osim u promjeru, zašto stariji tip ne valja?