malo se radilo, varilo faarbalo rastavljalo čistilo upasivalo bla bla bla bla, uglavnom evo nekih rezulata.... kupio sam remen, izvadio variomat i kuplung i to sve odmastio i počistio, ispolirao zvono, izbušio deklu malo, ali morat cu još malo
imao sam problem sa maticom kuplunga ali ništa šta brener čekić i dijetlo nemogu riješit
, također trebala bi mi nova pa ako netko zna di mogu nabavit u ri i okolici bilo bi super da ne naručujem sa trgovine i ne čekam... uglavnom, remen je unutra pofarbani su auspuh blatobran i poklopac ventilatora, sve je složeno nazad i sad moram skemijat nosač auspuha da i to bude na mjestu, sastavit do kraja sve i pozabavit se sa karburatorom.. i da imam problem, tj. nije problem al ono, rolice su 8 grama unutra... to nece igrat sa arrowom jelda?
koje rolice da uzmem? dali federe treba mijenjat... uglavnom nisam vozio jer je motor napol raskupusan i moram se sa karbom malo poigrat... kad to složim i probam provozit vidit cu sta ću dalje, kako se ponašaju rolice i kako to šljaka...
slikice u nastavku :
koljeno auspuha savinuto, povareno, pobrušeno i pofarban cijeli auspuh
pofarbao sam i blatobran i onu plastiku od venta šta sam vario, solidno je ispalo
variomat, kuplung, valjčići bla bla...
bilo je dosta zamašćeno, očistio sam al sam zaboravio sliku bacit..
zvono... prvo sam očistio površinu po kojoj stružu lamele, poravnao brijegove i zagladio sa šmirglom pa je na kraju palo i poliranje izvana... moram malo izbušit/izrezat deklu da se to bolje vidi, past će i poliranje dekle a možda i cijele mašine... vidit ćemo kako će se moji živci složit sa tom idejom