zavisi koji imas ih cijenama od 400 eura pa sve do 1500 eura....otprilike se dobije izmedju 8-10 hp...
onda mi je sve jasno.serdarevic je 250-300eura.I tolko o tome
P.S. Ni jedan japanac nemoze konkurirat 1098 na stazi ako covjek zna vozit ducatija kak se spada.
ti si potrvrdio da nevalja remus..i da jedini serdarevic valja ..ja kazem...da nije tako...da nemozes to tvrdit ali da imas pravo na misljenje ...a sto se tice dukca ...nemoj bit tako siguran...na stazi su tu negdje ali zato ako se trkaju drag race,dukac na startu bolje povuce ...do jedno 150-200kmh onda ga malo sustignu i poslije toga dukac ode... ...dukac je brzi...ali sve se to da rijesit ..zamjenom par djelova...i bude se brzi i od dukca...vjeruj mi
ali ipak dukac ima cijenu pretjeranu ali opet cijenim ih,oni su nesto kao ferrari medju autima... ..ali pretjerano brate...12.500 eura je nova r1 kod nas...dok je 1098 23000 eura .....za te pare uradis r1,cbr,suzu,ninju...bilo koji motor od 1000ccm da ide brze od bilo kojeg dukca..i full karbonski ram cak mozes uzet i jos zamjenit pola motora i opet cijena manja ispadne nego dukac...ali kazem dukac je dukac....ferrari je ferrari
sto se mene tice najbolji su