I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
ja isto mislim stavlja na svog runnera serdarevica ali su mi sada rekli da mi tako otvoren spuh moze sjeba motor,, jeli istina, kolika je cijena i jeli se dobije grana s njim
ja?
Citat: goga100 - 26 Rujan, 2008, 13:09:54ja?ne..ne..ne ti..ovaj black-rox
al mi ovaj umisljeni tuner sa ovim glupim serdarevicem pici na k**ra*..dosadan si
po cijeni pogotovo a i po kvaliteti niko nije konkurentan serdarevicu.ja osobno poznam covjeka i kod mene u garazi su 2 motora sa njegovim auspusima.jedan ima auspuh prve generacije kad su bili obicni triovali a drugi ima ovu zadnju generaciju kad su triovali sa trokutastom kapom ili mozes stavit heksagon kapu..I znam jos dosta ljudi koji imaju njegove auspuhe i za tu cijenu je on bestbuy.
....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk......
Citat: 2TDottore - 26 Rujan, 2008, 09:32:10po cijeni pogotovo a i po kvaliteti niko nije konkurentan serdarevicu.ja osobno poznam covjeka i kod mene u garazi su 2 motora sa njegovim auspusima.jedan ima auspuh prve generacije kad su bili obicni triovali a drugi ima ovu zadnju generaciju kad su triovali sa trokutastom kapom ili mozes stavit heksagon kapu..I znam jos dosta ljudi koji imaju njegove auspuhe i za tu cijenu je on bestbuy. cuj ovog...ti ocito nikad nisi drzo u ruci ili vidio ocima Remus....pa kad ovako tvrdis za serdarevica.....zat stfu ..
Citat: Crni91 - 26 Rujan, 2008, 18:14:47....ajde bogati sta serete vise....svi tu vozite prdekavce od 50ccm....dobro govori black rox, nikad niste vidili 4T pa ne pricajte nista ako neznate.....a to sta se nemozete pomirit da je serdarevića najbolji u RH to je vasa stvar....ali protiv toga nista nemozete....sad kad meni sjedne vidi cete sta je zvuk...... cek..ti si sad faca sto vozis 125...lol liku..ja da hocu ja mogu voziti r1..pa cemo viditi ko je faca