prva žrtva je pala
čuda su moguća, Rvacka je u polufinalu, a meni stigo C16
i to fakat C16 a ne pošvasani ZX
iako na kraju prodavatelj ispo pi*** i nije ispoštovo dogovor da ce on platit postarinu nego ju je meni nakačio ali dobro.. u pošti sam odmah otvaro paket i provjerio jel sve ok i jel su svi djelovi unutra i sve štima
nista danas nije štelano, samo nabačen gore na setup na kojem je vožen R (6.1 rolice). start je lošiji i osjeti se da hvata na pre niskim okretajima sad, treba mu sekunda da razvrti i potegne kak spada. e ali kad potegne, potegne momački
sad je tek ovaj sport PRO PROdiso kak spada.. ide bas kak treba (ja sam vec sad zadovoljan) čak i s ovim preteškim rolicama tako da jedva čekam ubacit pol grama do gram lakše
vjerovatno ce tad i malo na startu živnut, al budem mu pomogo i sa šajbicom pod variomatom i eventualno tvrđim federima (MHR plavim)
uglavnom, ugodno sam iznenađen performansama jer sam mislio da bu na ovim okretajima mrtav totalno i da bu losije od R-a iso, kad ono - kida
biće da nije taj C16 overkill, niti mora radit na 13000 okretaja da ide
sutra ili prekosutra slijedi štelanje, i to pravo štelanje s obrtaljkom koju će posudit kolega marijanovic
za sad samo 1 slika neka brzinska, biće sutra još