eto da i ja predstavim svog Runnera, ima se vremena dok je radilica u zamrzivacu
Znaci radi se o Gileri Runner, 2003. godina, karb, oko 19500 km
Kupljena sa 6500 km prije 2 godine kao serijala sa Gianelli Extrom
I vozikalo se do nekih 10 000 km kad sam se odlucio slozit base setup: Dr Evo, Multic, Technigas Trek
Prezadovoljan setupom, mazen i pazen, vozeno do prije 3 dana bez najmanjeg problema. Bilo je u međuvremenu čačkanja tak iz dosade, stavljena Topova kajla i veliki trokutasti airbox, malossi special remen ...
iii onda haos, havarija.. u srijedu na povratku s tehnickog 2 ulice dalje od doma, motor samo razvrtio u prazno u voznji ko da je remen puko.. doso s posla popodne reko il je remen zviznul (star 3 tjedna
) il se matica variomata odsarafila i dole palo sve.. i tak kad sam skinul deklo vidim radilica mi stoji pod 45 stupnjeva
znaci pukla na čisto .. lezajevi do zadnjeg dana nisu mrvu lufta imali.. kolko je meni poznato sve je u balansu bilo, nikad nije bilo kemijanja s rolicama i neznam cim.. jng šok i nevjerica
evo slike, govore 1000 rijeci
i eto pocela se odmah rasturat masina, a vec kad se rastura i turpije ce lagano odradit svoj dio posla
sutra vise detalja i slika, pozdrav