napokon se malo štelalo, jucer sam ubacio zeleni centralni i TC, rolice 5.3g i izlizani remen (da pokusam dobit start), danas je bila proba
potroseni remen čini svoje, start je dosta bolji, ali sad pak kroz ubrzanje prevrtava i ne puni brzinu tako lijepo.. okretaji na startu skoce na oko 11500 okretaja, onda kroz ubrzanje padnu na nekih 10900..
vazno je napomenut da ova koso obrtaljka prikazuje tocne okretaje, dok one obrtaljke na piaggiu malo lazu i pokazuju 300-500 okretaja vise.. znaci kad bi se gledalo po piaggio obrtaljci to bi bilo nekih 11900 na startu i 11300 kasnije kroz ubrzanje.
sutra treba taj ubijeni remen bacit u smece i stavit malossi dok ne kupim oem piaggio koji je najbolji.. cak mi se više ubrzanje sviđalo na ljubicastom i TC+6.1+malossi remen.. tako da sutra vjerovatno ide gore ta kombinacija samo s 5.5 ili 5.7 rolicama jer se osjeti da mu s tim 6.1 fali nekih 500 okretaja.. bit će to mučno štelanje
napokon je i smjesa približno poštelana i to tako da sam stavio serijski filter umjesto red spongea (btw red sponge na velikom piaggio airboxu je brutalno protocan) do sad sam se konstantno mucio sa nekom tamno sivom svjecicom, sad je s ovim filterom napokon dobivena nijansa smeđe. Poceo je i više trokirat na pola gasa sad s w16 iglom tako da ce konacni setup karba vjerovatno bit w9 igla na 3. zub i 85 dizna
malo mi je pobjegla van fokusa al ok vidi se boja otprilike, uzivo je malo i tamnija cak