2 Matori:
Razlog je u činjenici da je sasvim moguče da sam se i ja zahebao. Naime, sad smo opet testirali i jedino što sam primjetio je da je scoot momentniji malo više nego je bio prije.
Nisam dobio više okretaja ali napokon mislim da znam i zašto. Osim toga, primjetio sam i malo falš zraka na frgi. Ne puno, ali sasvim dovoljno da me zajebava.
Uz to sve, cajger voli lagati. Meni se zna popeti na 10500 a jasno je i pticama na grani da se ne vrti toliko. To mi se desi nakon dugog dugog rastezanja na ravnici, brzina ostaje ista, zvuk isti ali cajger bezobrazno pokaže 10500.
Što se tiče snage koju sam pogubio sa Tecnigasom... Mislim da sam je našao nakon što sam rastavio sve do blokova opet. Išao sam provjeriti dali stvarno nešto ne valja sa kitom i što se zapravo zbiva jer mi je situacija apsurdna. Termogrupa je u savršenom stanju, osim tvorničkih risova ne vidi se nikakav trag problema. Karike sjedaju savršeno i sve radi kao prvog dana. Ja zadovoljan nakon 2k km.
Da se vratim na to što se zapravo dešava....
Napravio sam kardinalno glupu grešku i normalno da scoot nema snage.
Evo pa sami zaključite u čemu je greška jer slike govore 1000 riječi...
Sutra ču još pofleksati auspuh da ga bolje pozicioniram i nanovo probati da vidim dali je što bolje? Ako napretka neče biti, ide gore opet ZX.