Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Problem je kod vecine kaj nemaju osjecaja...ak oces dic na zadnji prvo stisnes full gas i cekas moment prije nego potegne onda ga ti povuces gore...meni uspjeva sad neznam za vas
ovo je cista serijala,bez brige bi tvoj sprint max mogao ic na zadnji samo trebas prakse
Stunt opce nije jeftin sport, a hocete izvuc nesto sa kinezom... Ako se vec mislite sa tim bavit, razbijat plastike, unistavat gume, onda mislim da vam i treba neka solidna minarelli ili piaggio masina...Ne vidim razlog rasprave stunt sa kinezima..
Luna s 4,8g valjcima ide kao i neos 2t ac serijala, s puvalicon luna ide kao i neos s puvalicon, razlika je samo sto minarelli ima dostupnije djelove, neos ima bolji ovjes, plastike, brenze i laksi je sprjeda Tako da nije do masine nego do rame, a ni ona nije toliko bitna ako vozac nesto zna
Najveca glupost kaj sam ikad cuo
Pod tim mislim na oblik skutera, jos bi gluplje bilo da sam napisao karoseriju , hehe
pa istina...lakše ti je dići neki kraći skuter nego dugaćak...aj ti digni drag scooter
uf brate ... svaka ti cast mene je uvijek endo zezo ... tj. stoppie ... jel tebi uspijeva sa org. kocnicama ? mogu malo , ali 12 o'clock nema je**ne teorije