Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 12 Gostiju pregledava ovu temu.
Evo ako mogu pomoci:Pise ovako: Specijalizirana trgovina za izradu naljepnica...preko 500 modela, moze se i naruciti po zelji...rade i folije za zatamnjivanje stakala... ukrasne lajsne privjesci po zelji...ima tih sitnica... znam da su privjesci 8 kuna...Lokacija je Horvaćanska cesta 31b, obrt se zove "PRAVI SMJER" telefon je 01/3021-306 Mobitel je 098/9909-319 to se nalazi na krizanju Selske i savske, odmah ispred Jadranskog mosta, ispred te zgrade prolazi tramvaj broj 5 i 17.
Citat: AeRRox - 14 Ožujak, 2007, 16:13:09Ispricavam se, ali nisam obracao pozornost... barem ima mrvicu vise detalja ma bez brige,nisan ja mislija toliko ozbiljno
Ispricavam se, ali nisam obracao pozornost... barem ima mrvicu vise detalja
hahahahahahaha... zvao me danas mali da je kupio te pozicijske zaruljice ali mu se po danu cinilo da svjetle zuto... hehehe... sada ce biti problema sa policijom...
Citat: Mr J - 05 Travanj, 2007, 22:05:19hahahahahahaha... zvao me danas mali da je kupio te pozicijske zaruljice ali mu se po danu cinilo da svjetle zuto... hehehe... sada ce biti problema sa policijom... Sad je on Policajac
Evo jedan off...Neznam ni sam sto je bilo...uglavnom stojim na krizanju u kvartu i vidim curu i decka na Popcornu ili tako nekako, uglavnom 50ccm i 4T najvjerojatnije i prodju kraj mene i nakon nekoliko metara stanu i cura se dere, "evo ih evo ih" i kaze ona, "evo ja cu sici idi za njima i uhvati ih"...i ovaj se okrene i za njima,a ovi sto bjeze imaju 30-ak m prednosti...A ono, decki se voze na 180 SP-u