Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: ostali_SPAM  (Posjeta: 51766 )

0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • Tržnica : (+16)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • Aj si nemoj zamislit... Nisi? OK!
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Moj Skuter: JEDE gorivo
  • MojSetup: VRAG U MOTORU
  • MojSpuh: golly k....
Odg: Kvazi izjave oliti biseri (nisu isključivo lički)
« Odgovori #180 : 02 Lipanj, 2007, 01:23:26 »
hahahahahhahaha ma ovo je presmješno. Dajte neko još molim vas napišite svoja neka takva iskustva da se malo smijemo ahahhahahahh

pola tvojih postova sto svaki dan izjavljujes na ovom forumu nisu ni do koljena svemu ovom gore

:binkybaby: :binkybaby: :binkybaby:

dubrava molim bez ljutnje...oke?

« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2007, 01:29:09 igor.sb »
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...

Offline DUBrawa

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • DUBrawa racers on night
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb DUBRAVA
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
« Odgovori #181 : 02 Lipanj, 2007, 18:07:06 »
Joj a ti si nam sveznajuči štreber igor iz slavonskog broda. Šta tamo uopče ima motora?  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:. Ajde molim te ko mi se javlja onaj koji tvrdi da aprilija nema ni 6 konja i da u deklo ide ulje hahahahahahahaahah. I još dosta toga si napiso za šta su se ljudi križali.

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #182 : 02 Lipanj, 2007, 18:28:14 »
Joj a ti si nam sveznajuči štreber igor iz slavonskog broda. Šta tamo uopče ima motora?  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:  :laughing3:. Ajde molim te ko mi se javlja onaj koji tvrdi da aprilija nema ni 6 konja i da u deklo ide ulje hahahahahahahaahah. I još dosta toga si napiso za šta su se ljudi križali.
cijelo vrijeme tvrdis da u getribu nejde ulje,pa kako bi vozil auti :sign020:,sve bi se takorec  iskrivilo od topline da nema ulja :violent1:

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #183 : 02 Lipanj, 2007, 18:44:53 »
ajde dubrava fali tebi godina da bi ljudima ode dava takve epitete... suti i ne laprdaj puno kad neznas..

niko nije reka da ulje ide u deklo ... kad sam kupis svoj skuter i budes ga sam odrzava naucit ces da postoji motorno ulje i ulje prijenosa..

a dok ti je 15 god i mamica sponzorira motorceke suti i ne javljaj se...

+ mene nisi uvjeria da imas tu kisu motora jer nemas 2 ciste, pogotovo jer stavljas slike sa bikepics a ne svoje.
zato pokri se ushima i ispricaj se igoru jer ti je covik lipo reka, citaj ponovo sve mozda nesto i naucis

a po tvojim odgovorima igoru se vidi da si jos klinjola, gaser wannabe... ... drz se ti svog baotiana jer salterice nisi ni vidia...

P.S. clutch je KUMPLUG a.k.a. spojka .. a ne getriba ..

« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2007, 18:47:06 Nikon »
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #184 : 02 Lipanj, 2007, 18:49:13 »
e da zivim u zg bi te sad dosao nasamrati, balo jedan balavi

i kave su to spike zar u slav.brodu ima motora...djete jedno sta pricas ti

i ajde nađi moje postove i moje izjavi da vidim ja tko se kome krizao

@ Nikon...hvala
« Zadnja izmjena: 02 Lipanj, 2007, 18:52:09 igor.sb »

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: Naturpijan baotian,Cross tomos mc 80 l i uskoro ako bog da Aprilia rs 125 2007
« Odgovori #185 : 02 Lipanj, 2007, 18:53:42 »
Pa prvo da razjasnimo sad neke stvari. Nemam mamicu pa mama ne sponzorira motre sve sam sam zaradio. Drugo vozim motore i imam zanimaciju za to od kada nisam znao ni jest.Kaj vi mislite da sam glup pa mislim da u ulje nejde u getribu.Ja tvrdim da skuter nema getribu zato šta na koejm god sam gledo nema šarafa za ispuštanje i stavljanje ulja. Možda sam pogrješio šta sad. I čemu onda služi ta "getriba na skuteru" i kako to da ja na apriliji nemam nigdej za sipat to ulje. Mislim ako ga ne vidim onda su to stvarno glupo napravili kad nemogu to nač. Trebali su to napravit ko npr na svakom  "normalnom" motoru VIDLJIVO. Ili očete reč da nema to SVAKI motor???

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #186 : 02 Lipanj, 2007, 19:10:02 »
e sad reci a di si gledao i sta si sve napravio da vidis di su te rupice, tj. sarafi koje moras skinuti da bi ulio ulje...ha

Offline Dino

• forumski skuteraš
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: mc2
  • MojSpuh: sc08
« Odgovori #187 : 02 Lipanj, 2007, 20:25:13 »
Pa prvo da razjasnimo sad neke stvari. Nemam mamicu pa mama ne sponzorira motre sve sam sam zaradio. Drugo vozim motore i imam zanimaciju za to od kada nisam znao ni jest.Kaj vi mislite da sam glup pa mislim da u ulje nejde u getribu.Ja tvrdim da skuter nema getribu zato šta na koejm god sam gledo nema šarafa za ispuštanje i stavljanje ulja. Možda sam pogrješio šta sad. I čemu onda služi ta "getriba na skuteru" i kako to da ja na apriliji nemam nigdej za sipat to ulje. Mislim ako ga ne vidim onda su to stvarno glupo napravili kad nemogu to nač. Trebali su to napravit ko npr na svakom  "normalnom" motoru VIDLJIVO. Ili očete reč da nema to SVAKI motor???
Čime se ti sa 15 godina možeš baviti da zaradiš za sve te motore

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #188 : 02 Lipanj, 2007, 20:44:34 »
Molim sve forumaše da malo smire strasti...

Dubrawa, ako već neznaš, pitaj, ali kulturno, ili iskoristi internet pa odgovor sam potraži...

Bez nekakvog prijenosa snage, ništa nemože vozit...

Ako imaš kvačilo, zar ti nije logično da je i getriba negdje...?

Inače, getriba ne mora bit višebrzinska, prijenos snage tj. kontrola prijenosa snage je moguća i potrebna i kod samo jedne brzine tj. skutera...

Zato, malo više čitaj, malo manje piši, a ponekad, šutnja je zlato...

:frajer:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
« Odgovori #189 : 03 Lipanj, 2007, 00:54:48 »
Eto kako mi je ljepo čovjek objasnio  :frajer: . Evo samo me je to zanimalo  :laughing7: . A ne vi odma svi se pravite pametni.

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #190 : 03 Lipanj, 2007, 02:16:53 »
Eto kako mi je ljepo čovjek objasnio  :frajer: . Evo samo me je to zanimalo  :laughing7: . A ne vi odma svi se pravite pametni.

NE, ti si onaj koji si se pravio pametan, i uvijek tvrdio sasvim nesta drugo od ostalih

...mislim da je vrijeme da se prestanemo svađati, nemam vise snage izmorilo me psihicki...uuuf

« Zadnja izmjena: 03 Lipanj, 2007, 02:20:20 igor.sb »

Offline Nikon

• ~k®®ty! CA!!~ ..... mig! mig!
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • how low can you go ^.^
    • SMK Predatori
  • Mjesto: Spalato
  • Moj Skuter: Beverly 500
« Odgovori #191 : 03 Lipanj, 2007, 04:22:37 »
heh istina triba malo kalat skalu nize.. 

dubrava samo nemoj sad glumit tu neku bubicu kad je moderator u pitanju .. nazivas ljude budalama i sta sve ne, uvjeravas nas da mujo tokar asfaltira cestu... i onda dodje moderator pa puppy face... i ka mi tebe napadamo..
 barem imaj muda rec je ispa san glup, nisan zna zaletia san se... fala sta ste mi rekli kako sta di... tamo ti je receno x puta da skuter ima getribu a ti znalac neznas da se uopce uliva ulje u prijenos i vridjas okolo, a sad okrenes plocu..

pametan covik zna da nezna pa suti i nauci nesto..

i mislin da si igoru duzan ispriku ..
pa sad ti pjevaj borbene...

da ti nisu ljudi i SLIKE stavljali pa ti opet tupia svoje ja ti nista nebi reka.. al dobro...

ajd mod pocisti sve ovo ako nije problem, baci u spam.. a i isto bi mogli s temon prije

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=2332.30

otkljucat a maknit intelektualne rasprave ... mozda coviku jos triba pomoc a tema mu zakljucana:(

toliko od mene jel :D:OO:I
SMK Predatori Member
www.smk-predatori.com

Offline ChRiStIaN

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Bedekovčina
  • Moj Skuter: Aprilia Leonardo 250
  • Moja Kaciga: SMK Gullwing
  • MojSetup: Polini Hi-Speed control
  • MojSpuh: Serijala
« Odgovori #192 : 03 Lipanj, 2007, 08:33:19 »
daj ne svađajte se i vratite se na bisere da se smijemo još malo  :icon_biggrin:

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
Odg: Aprilia SR Dijelovi
« Odgovori #193 : 06 Lipanj, 2007, 12:13:57 »
to burazzzzzzzzzzzzzzzzzzz. HAAHAH eto kolko ti piše da ima konja??? moj frend ima isto tu 2003 sr50 GP1 race replika i piše mu da ima 12 konja ja ovima na forumu tvrdim oni nevjeruju. jel ti je nešto jača nego obične? i kolko si platio kad si kupovo iz dučana . Moj frend kaže da je koštala 30000kn kad ju je uzo.. I da dal te zanima kakva zamjena ili samo cash pare  :icon_biggrin:

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
  • www.italjetdragster.com
    • Adrenaline Hunters Stunt Team
  • Moj Skuter: Dragster 180 & Few others
« Odgovori #194 : 06 Lipanj, 2007, 12:18:54 »
Kojih 12ks kaj je tebi. To je običan DiTech, samo kaj je u tim GP1 naljepnicama.
Javi se na MSN pa dogovorimo nesto.  :icon_thumright:

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #195 : 06 Lipanj, 2007, 12:32:39 »
to burazzzzzzzzzzzzzzzzzzz. HAAHAH eto kolko ti piše da ima konja??? moj frend ima isto tu 2003 sr50 GP1 race replika i piše mu da ima 12 konja ja ovima na forumu tvrdim oni nevjeruju. jel ti je nešto jača nego obične? i kolko si platio kad si kupovo iz dučana . Moj frend kaže da je koštala 30000kn kad ju je uzo.. I da dal te zanima kakva zamjena ili samo cash pare  :icon_biggrin:

NEEEEEEEEEEE OPEEEEEEEEEEEEEET

KAAAAAAAAAAAAAKO TI NEEEEEEEEEEEEEEEE KUZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS DA JEEEEEEEEEEEEEEEEEE TOOOOOOOOOOOOOOO LAAAAAAAAAAAAAAAZ,  IIIIIIIIIIIII DAAAAAAAAAAAAA SE NEEEEEEEEEEEEEE MOZEEEEEEEEEEEEEE IIIIIIIIIIIZ 50 CCM IIIIIIIIIIIIIZVUUUUUUUUUUUCIIIIIIIIII 12 KOOOOOOOOOOOOOOOOONJAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Offline DUBrawa

• forumski skuteraš
« Odgovori #196 : 06 Lipanj, 2007, 12:37:38 »
misliš opčenito na 50 ccm ahhahah . Od ležaljka 50ccm se to izvuče bez problema. Al dobro ajde možda se iz skutera nemože...

Offline Mr J

• Mudrost je vrijednija od brzine.
  • MS počasni član
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: HD V-Rod
  • Moja Kaciga: Schuberth R1
  • MojSetup: Uvijek spreman!
  • MojSpuh: Protočan :)
« Odgovori #197 : 06 Lipanj, 2007, 18:18:37 »
Moze se i iz skutera od 50ccm izvuci 12KS ali serijale nemaju toliko 100% to je tuning malo jaci... a 70ccm imaju 12KS vec midrace kitevi... :icon_thumright:
Žena ti kaže "Idi k vragu!". Ti odeš, a ona te i tamo dočeka!

Offline .Tommek.

• forumski skejter
  • **
  • www.italjetdragster.com
    • Adrenaline Hunters Stunt Team
  • Moj Skuter: Dragster 180 & Few others
« Odgovori #198 : 06 Lipanj, 2007, 19:24:03 »
Moze se i iz skutera od 50ccm izvuci 12KS ali serijale nemaju toliko 100% to je tuning malo jaci... a 70ccm imaju 12KS vec midrace kitevi... :icon_thumright:
Al kao sto si i napisao, to vise nije 50ccm, nego 70ccm.  :)

Offline igor.sb

• igoriiinaaa
  • moderator
  • maxi forumaš
« Odgovori #199 : 06 Lipanj, 2007, 20:32:46 »
jesmo vise zakljucili da aprilia sr50 gp1 racing replica ne postoji, pogotovo ako ima 12 konja i max brzina 88na sat

jedino gdje je spomenuta na cijelom internetu a to je na bikez.com i to bez slike...lol