a kaj s carinom postarinom itd ?
carine nema na mobitele, jedino ako nešto opere to je porez, dostava je besplatna kao što piše i odabereš kojim načinom da se šalje
iako koliko sam istražio, lik ima posrednike u mađarskoj, španjolskoj, engleskoj i još nekim EU državama, iako ima i izvan EU u europi, za aziju je rusija glavna, a za ameriku nisam ni gledao
Nisam iskreno niti nesto previse trazio ali nisam nasao nista vise o onome sto me najvise zanima.Zanima me kako su cijene tako male,tj. ne kako vec zasto,ako je to fakat sve normalno zasto bi ljudi kupovali mobitele u t centrima ili sta ti ameri vec imaju za npr 500$ kad mogu isto to dobit za 200$ ?Nes mi tu ne stima..Pito sam jednog frenda kaj misli o tome pa mi je odgovorio da su to reparirani uredaji,znaci isporuceni su s kvarom,covjek im ga je vratio,firma vratila u tvornicu oni slozili uredaj i onda ide ovakvim firmama poput ove sa linka,sad jel to istina ili ne
pa da je u i repariranom stanju, tko bi to znao a da i sam ne šarafa po tome, iako je razlika okom nevidljiva
ali brate mili, 2 komada + 1 gratis.... pa da ga dam u dijelove, zaradio bi