Ovo ti je servis jedini na otoku, više je okolo nego u njemu, radi od 8-13 i popodne 2 ure od toga ti ujutro radi 2 ure a ostatak po kafićima ili čuva kćer (okolo naokolo) a popodne kako kad naleti u njega, na mobitel kad zoveš dali pitaš jeli u servisu se naravno neće javit pa onda kaže a nisan vidi, nisan ču, šta nisi doša a mobitel s njin uvik...ne shvaća me ozbiljno, kad priča sa menon ma bilo s kin neće te ni gledat nego sve okolo moran odi ovamo onamo a uzet cu 1000 kn dilova u njega, boli ga džon jer ima posla priko glave i zna da ću mu morat doć.
U servisu, znan da je ovaj u zg stavia potražnju da nemaju zadnju maticu na osovini sa podloškom i krunaston zaštiton protiv odvrtanja, a ovo ovaj garantirano nema, možda i da naruči će doć na sveti nikad a možda ni tad...
neos 123 - moran mu donit sve stvari da bude spremno da može zavidat samo, eto to on želi...a šta mi treba, ni kako mi triba, ni dali triba pomoc to nista! Eto moran samo rec da mi je proda indikator temperature i maticu za magnet za 100 kn al mu to vracan jer mi ne paše indikator pa cemo vidit koliko ce trazit za maticu...
Nažalost ništa korisno...