Montira san mašinu i dogodilo se pretpostavljeno...mašina na nogarima lupa u kostur opet...bi san siguran da ga necu dovest opet u isti položaj, al mislin da mi mašina nije uopce kako treba bit, moze li neko pogledat na vx/r-u kako njemu stoji onaj silent block kad je na nogarima, kad je u vozećem položaju bez i sa vozačem pa mi rec/slikat (jos bolje)
Sad mi je on i na nogarima i u voznom polozaju u gornjem dilu, a prije je bia kad je na nogarima skroz gori, kad je u voznom polozaju bez vozaca u najdoljnjem i kad sidne nego u centru i mislin da tako treba bit a sad nikako to dobit
EDIT: ajmo rec da san uspia dobit zamisljeno i da je za sad ok...al novi problemi, ne radi mi lampica od ulja a spojeno je sve direkt iz zelene na indikator ulja i ne baca mi iskru svicica a mora radit. Jel triba drugi cdi znaci?
Lampica je proradila, krivo san spojia ovu od pickupa, na krivu stranu znaci smeđa mi je bila na krivoj i nije bila uštekana u ništa i sad kad je uštekana lampica radi ali iskre nema
Prominia i cdi, opet isto...
Jel mogu bit problem ove crvene/žute šta daju struju za regler da se one moraju spojit svaka u svoj par koja je ulaz koja izlaz?