I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
aha.. ma ima vremena... to kontam samo na prekidac stavit znaci da ne bude uvijek upaljno vec da mogu kad hocu upalit... jer iskreno neznam kako to napravit da kad stisnem kocnicu jace svietli... koliko znmto tak i nemoze... vec to svijetli samo jednim stupnjem... znaci svijetli samo kad stisnem kocnicu, kad je pustim ne svijetli... ili se varam???al im vremena do toga...
Citat: mhr-team - 05 Rujan, 2008, 23:19:05aha.. ma ima vremena... to kontam samo na prekidac stavit znaci da ne bude uvijek upaljno vec da mogu kad hocu upalit... jer iskreno neznam kako to napravit da kad stisnem kocnicu jace svietli... koliko znmto tak i nemoze... vec to svijetli samo jednim stupnjem... znaci svijetli samo kad stisnem kocnicu, kad je pustim ne svijetli... ili se varam???al im vremena do toga...pa *****u sve jesam reko da me zoves u vezi toga sunce ti tvoje
evo sad upravo dosao iz grada kuci i et sta da kazem... motor mi nije ni sklopljen, cak nije ni ofarban, a vec se prica kako nece valjat, kako je bolja crna 2k boja od obsidian black boje, kako su 7-ice seljačke...... zalosno...
a ko je rekao... pricaju neki decki iz moga grada... kuzis zupanja mal grad, sve se cuje sve se zna... sve pokvareni i zavidni ljudi... zalosno al tako je...