ukratko kako je sve počelo...
moj prvi skut je bio honda sfx, nafrizirana i nakitana... išla je extra i trošila 8L
nju sam prodao i kupio 2005 god popola sa starcima novi sf2...
onda je polako sve krenilo, za početak vario, auspuh, karb, kit.... undertail i tako neke sitnice... starcima to nije bilo baš drago jer je skut bio novi i nisu htjeli da ga "uništim"... i tako bi oni ponekad rekli da se skut radi ko traktor, bla, bla, bla.... istina čuo je se jako, al za sve je kriva spulja (mhr-replica), sjećam se da bi navečer kad bi starci zaspali a ja se htjeo provozat, morao sam ga odvesti doslovno 100m od kuće i onda upalit,... strašno...
jednog dana odlučim da ću ga farbati, na što su starci rekli "NE"... i ja odlučim da kupim komplet maski za speedfighta, da ih malo "preradim" ofarbam i stavim na skut... i dobro, tako je i bilo, ja sam nabavio maske počeo ih obrađivat i tako...
i onda jednog dana, nađem u oglasu da se prodaje vivacity 2004 godina, za meni jako privlačnu cijenu
i odlučim ja da pogledam taj skuter, inače skuter je se nalazio u osijeku (di ja studiram)... odem ja pogledat skuter, a skuter ko novi jbt, a cijena, smiješna Very Happy i tako ja probam skut, sve 5... pitam gazdu šta je razlog prodaje? i kaže mi on da mu je sin "krstio auto sa profesoricom"
(sudario se dečko sa profesoricom što mu predaje) i tako, treba mu novac za popravak auta pa skuter prodaje... i tako ja kupim tu vivu
e sad se neki pitaju zašto vivu, kad imam komplet maski za speedfighta??? e pa zato što komplet maski sa sf-a paše na vivu i obratno
i tako ja starom reknem da mi da nekih simboličkih 350€ za vivu i sf je samo njegov (jer smo ga napominjem popola kupili)...
onda odlučim da stavim i drugu mašinu na svoj novi skut, koja će bit mašina? ajd nek bude minarelli... i kupim minarelli... i onda shvatim da je malo jebenica stavljat minarelli mašinu na sf-a zbog varenja nosača, centriranja, mogućih vibracija i sl... sad sam je hvala Bogu skoro prodao i kupio sam jedne blokove 2003 god
na koje će ići najvjerojatnije metra kit pro race 2, c30, itd...
to je to u kratkim crtama...
evo par slika maski koje sam nabavio...
onda par slikica kako motor trenutno izgleda...
pa kako se to sve polako brusilo...
pa sad kad sam skoro izbrusio, tj sad moram još špric-kit nanjet, pa fino vodobrusnim i onda farbat...
i eto sutra bi mi trebao stić prednji dio maske od aeroxa, koji ce mi poslužit kao undertail...
inače boja će bit metalik crna od mercedesa (OBSIDIAN BLACK), sitni detalji i ona maska di stoje noge metalik zlatna...