I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 21:27:07Hmmm... sve citam ove postove i gledam kako me Punisher brani... Mozda nesto zeli od mene... tko zna?! Nema ovdje zlih misli Punisheru i mene ne diraju ovakve zezancije... Nisam ja neki pacijent da se odmah uvrijedim i sl... Neka tema ima adekvatne postove! Na ovaj prvi red... You wish Jedino da si mi možda malo bliže... NE... dobro sam rekao... You wish A za ostalo ok ako si spreman za napade sa svih strana onda ok.Sad vas znam većinu pa znam jel se ko šali ili pod**bava.Ajmo sad na posao
Hmmm... sve citam ove postove i gledam kako me Punisher brani... Mozda nesto zeli od mene... tko zna?! Nema ovdje zlih misli Punisheru i mene ne diraju ovakve zezancije... Nisam ja neki pacijent da se odmah uvrijedim i sl... Neka tema ima adekvatne postove!
Citat: Punisher - 13 Prosinac, 2006, 08:51:17Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 21:27:07Hmmm... sve citam ove postove i gledam kako me Punisher brani... Mozda nesto zeli od mene... tko zna?! Nema ovdje zlih misli Punisheru i mene ne diraju ovakve zezancije... Nisam ja neki pacijent da se odmah uvrijedim i sl... Neka tema ima adekvatne postove! Na ovaj prvi red... You wish Jedino da si mi možda malo bliže... NE... dobro sam rekao... You wish A za ostalo ok ako si spreman za napade sa svih strana onda ok.Sad vas znam većinu pa znam jel se ko šali ili pod**bava.Ajmo sad na posao Cuj stari, ti takavposao delaj s nekim primjerenim, ja sam zauzet!
Citat: Mr J - 13 Prosinac, 2006, 09:41:53Citat: Punisher - 13 Prosinac, 2006, 08:51:17Citat: Mr J - 12 Prosinac, 2006, 21:27:07Hmmm... sve citam ove postove i gledam kako me Punisher brani... Mozda nesto zeli od mene... tko zna?! Nema ovdje zlih misli Punisheru i mene ne diraju ovakve zezancije... Nisam ja neki pacijent da se odmah uvrijedim i sl... Neka tema ima adekvatne postove! Na ovaj prvi red... You wish Jedino da si mi možda malo bliže... NE... dobro sam rekao... You wish A za ostalo ok ako si spreman za napade sa svih strana onda ok.Sad vas znam većinu pa znam jel se ko šali ili pod**bava.Ajmo sad na posao Cuj stari, ti takavposao delaj s nekim primjerenim, ja sam zauzet! i ja sam zauzet !!
neznam možda nakon sveg ovog buš sklon samoubojstvu, zovite hitnu da ga vežu da se ne obesi, neželimo da nam upropasti gušt.
Je, i ja san tako govorija... Ček, ček... Pa ja san se i oženija u 30-toj...
Citat: Doomsday - 13 Prosinac, 2006, 12:43:02Je, i ja san tako govorija... Ček, ček... Pa ja san se i oženija u 30-toj... Eto vidis
Citat: Mr J - 13 Prosinac, 2006, 12:52:11Citat: Doomsday - 13 Prosinac, 2006, 12:43:02Je, i ja san tako govorija... Ček, ček... Pa ja san se i oženija u 30-toj... Eto vidisda... sam kaj tebe vec i sad niko nece a kamoli kad bus imal 30... buju bežali/bežale od tebe ko vrag od svete vode... buuuahahhahahahahahaaaaa
Citat: wyeshtitza - 13 Prosinac, 2006, 15:41:51Citat: Mr J - 13 Prosinac, 2006, 12:52:11Citat: Doomsday - 13 Prosinac, 2006, 12:43:02Je, i ja san tako govorija... Ček, ček... Pa ja san se i oženija u 30-toj... Eto vidisda... sam kaj tebe vec i sad niko nece a kamoli kad bus imal 30... buju bežali/bežale od tebe ko vrag od svete vode... buuuahahhahahahahahaaaaa Kako ti to znas?! P ak ti bezis od mene to je zato kaj sam jeo luka a vjestice beze od luka jer znaju da se od njega bolje fuka! Druge cure ne beze od mene... hehehe
znači tebi fali fuk
Citat: mrcina - 14 Prosinac, 2006, 15:13:06znači tebi fali fuk iskreno.... meni fale 2 osobe u životu... sam da ih vidim... bar na kratko... jer nakon toga one nebi više niš vidle i to jakooo dugooo =)))))