I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Meni se čini da je ovaj ring za sučeljavanje više prerastao u čistu zajebanciju... i neka je... tako i treba.Zajebavajte i mene ako hoćete da se MR J ne buni da smo samo njega napali.
Citat: Punisher - 11 Prosinac, 2006, 10:58:24Meni se čini da je ovaj ring za sučeljavanje više prerastao u čistu zajebanciju... i neka je... tako i treba.Zajebavajte i mene ako hoćete da se MR J ne buni da smo samo njega napali. Baš te neću zajebavat... Pati!
Zabavit će tebe MR J kad sidne iza tebe na skuter...
vespa je sve pitomija, prijatelju....nego... zasto mr j i Ti ne nadjete trećeg pa ne osnujete Cro scooter club Iskorak?
I on ka naivan... pa pita zašto... a pogledaj mu samo avatar... klasika...
naivni su navodno na cijeni... on-john!u konkretnom slučaju on-joseph!
Citat: Punisher - 11 Prosinac, 2006, 08:37:32Citat: filiplatinovicz - 10 Prosinac, 2006, 23:34:04zanimljivo je Mr J kako su kod Tebe snažno izražene homoseksualne pulzije... je li otac bio rezerviran a mama jaaako stroga? Pa nemojte sad tako. Nije on der-pe. Imam i dokaz. Dosta često ćaskamo preko ICQ-a i nikad me nije tražio sliku, bar ne dosad. A ako je čovik se dobro drži. (ne zamjeraj MR J )to što te dosad nije tražio sliku nije bas neki dokaz... sam piše da je jako izbirljiv kad su u pitanju cure. s dečkima možda voli na neviđeno! Citat: Mr J - 11 Prosinac, 2006, 10:21:34Citat: Punisher - 11 Prosinac, 2006, 08:37:32Citat: filiplatinovicz - 10 Prosinac, 2006, 23:34:04zanimljivo je Mr J kako su kod Tebe snažno izražene homoseksualne pulzije... je li otac bio rezerviran a mama jaaako stroga? Pa nemojte sad tako. Nije on der-pe. Imam i dokaz. Dosta često ćaskamo preko ICQ-a i nikad me nije tražio sliku, bar ne dosad. A ako je čovik se dobro drži. (ne zamjeraj MR J ) Kaj sam opet ja na tapeti... Lako je vama B. zaj.a kaj se ti buniš, htio si ring... pa eto Ti !
Citat: filiplatinovicz - 10 Prosinac, 2006, 23:34:04zanimljivo je Mr J kako su kod Tebe snažno izražene homoseksualne pulzije... je li otac bio rezerviran a mama jaaako stroga? Pa nemojte sad tako. Nije on der-pe. Imam i dokaz. Dosta često ćaskamo preko ICQ-a i nikad me nije tražio sliku, bar ne dosad. A ako je čovik se dobro drži. (ne zamjeraj MR J )
zanimljivo je Mr J kako su kod Tebe snažno izražene homoseksualne pulzije... je li otac bio rezerviran a mama jaaako stroga?
Citat: Punisher - 11 Prosinac, 2006, 08:37:32Citat: filiplatinovicz - 10 Prosinac, 2006, 23:34:04zanimljivo je Mr J kako su kod Tebe snažno izražene homoseksualne pulzije... je li otac bio rezerviran a mama jaaako stroga? Pa nemojte sad tako. Nije on der-pe. Imam i dokaz. Dosta često ćaskamo preko ICQ-a i nikad me nije tražio sliku, bar ne dosad. A ako je čovik se dobro drži. (ne zamjeraj MR J ) Kaj sam opet ja na tapeti... Lako je vama B. zaj.