Karike nemaju niti crtice, nove su OEM Piaggio prije 450km, pisao sam gore, mislim da sam jedva 0,10mm špijun nagurao, sad nisam mjerio, budem sutra. Klip ima to što se vidi, cilindar jedni crticu s te strane, di je klipnjača ribala i to 2cm koja se jeeedva osjeti pod noktom.... Brine me mjerena kompresija od 5,5bar na hladno i 6bar na toplo, možda da nađem od nekog polovini OEM klip 40,0mm u boljem stanju?! Imam jednu rabljenu OEM radilicu, nije bilo problema s njom, nema zvonjave na udarac dlanom o klipnjaču, samo nez di sam je uturio.... A vagat ću još koji dan, pa ću iza nedjelje iz ZD odlučit što ću.... Pisao sam već da je vibrirao cijeli skut od 1. vožnje, ono, škakljanje po tabanima.... No netko mi je pisao da pune polutke hoće to, mislio sam da sam možda i selene pretegnuo, no sad znam što je vibriralo.... Ostavio sam Corteco semeringe u blokovima, nez jel ih mogu iskoristiti ili ne, isto imaju 450km i izgledaju neoštećeno, još je mast u usnama.... Aaaa recimo, da li je sigurna kombinacija neki kit od 70ccm sa novom OEM Pia radilicom? Onaj uvlakač radilice što Dario koristi u klipu dok sastavlja Pia blokove, to Zovnkec radi, jel? Momci ako čitate, u ponedjeljak sam u ZG koji sat iza podne, pa ako ste voljni prodat jedan meni matorome, da ne zajebavam lokalne tokare koji samo cvile kako nemaju vremena (ako ne mogu uzet 300-400€ za po sata).... I ako imate klip koji je u boljem stanju, dajem keš na ruke odmah.... Da ne zatrpavam privatno ljude, evo tko ima što za prodat neka mi se javi na PM, pa se dogovorimo.... Eto, za sad sam najbliže opciji ostanka na 49,jer stvarno je fino išao do jeseni....