Pozdrav svima
Nakon dugog traganja(godinu i pol) za rs50 igrackom, nasao sam ditecha koji je radio oko tisucu km godisnje, nikad vozen po kisi, prvi vlasnik, svi moguci papiri itd
eto doslovce je uletio nazvao frend da je nasao nesto sto trazim samo nie igracka nego skutercic mali
zao mi je kaj nisam rs-a nasao
skuter sam uzeo samo da mi bude prijevozno sredstvo pored bmw-a jer me grad ubija potrosnja do 14litara
a radi sigurnosti i manje dosadnje vozenj htio sam rs50
zasto 50, jer nisam lud davat sugavoj drzavi 500e da bi mogao furat 125( tu je i rega potrosnja itd) al prvi dio je najbitniji
OVIM PUTEM MOLIM ljude koje se kuze, znaju nekoga ili tako nesto vezano za ditech jer frend ima ditecha 36tisuc km samo redovit servis, i dalje ide
moj je imao 14 soma, sad ima oko 16soma km
htio bi ga dati na servis reda radi, jer je taj cuveni mehanicar je u KOPRIVNICI a ja u zgbu
od malena serafim pogotvo po 2t masinam (pente) i kuzim sve, al ovo mi je prvi skut.
i citao sam svasta casica, dizne, kompresori cisti radi, itd itd rolice isto neznam kaj su, remenje kad mjenjat itd
uglavnom molim vas budite azurni dok imam para. jer volim sve picikato a poslje samo gas do zadra bez brige
slike da prokopa.....