Pozzzz
Kada sam mjenjao svjecicu isao sam ocistit casicu, tada mi je provrtio jedan od tri serafa....ocistio sve, i drzao je s jednim serafom manje neko vrijeme, naravno ne zadugo.....
ovo su slike kod prvog ciscenja
evo cak i s ovakvim dihtungom je sve funkcioniralo i radilo
nabavio sam i drugi dio, al onda mi je kolega corector predlozio sta i kako.....isto tako on je to i realizirao
stoga imam sad ovaj rezervni dio skroz citav
a on je kroz moj vec sjeban dio provuko serafe i to sad drzi full
a sad zanimljiv dio, dakle dok sam koristio motul bas za injection cca 120kn tak nes, cudan miris kroz auspuh. dok sam to koristio imamo sam emulziju majonezu, preso sam na agip eni orginal ulje, i emulzija je bila kakvu vidite na slikama iznad
al kad smo ovo skidali, ne da sam u cijelom sistemu imamo majonezu, nego blato gusto. uzas.
[URL=http://www.igreklik.com/slike/]u crijevu od kompresora gusto full, uzas jedva da tece
mesingasti dio sto spaja crijevo i dio kod zelene dizne(vidi se na slici, iznutra je bio koma bas zastopan), uzas. kao sinusi bolesnog covjeka......puhao svom snagom unutra curilo je doslovce kao smrklji ljepilo se okolo
kao sto se na slici vidi ima toga i u plavom injekotoru. dok je kolega corector spasavao postojece stanje.....ja sam ovo sve detaljno ocistio koliko sam mogao. fascinantno kako ditech ide isto kao i prije(brzina) al tise mirnije linearnije itd