Ako imaju slicnosti sa moto gumama, onda ce bit vrhunske, ali po toplom vremenu i propisno zagrijane. Za ostale uvjete prosjecna guma, po hladnom cak i ne bas bajna. Al to je na motorima tako, ne znam jel ista filozofija i za skutere
Ima ih Kos3 s foruma na svom runneru i baš ga brutalno zalegne u zavoju,da moraju bit dobro zagrijane da drže mi je i on rekao,samo to je meni malo problem sa serijalom,nikak da mi guma bude baš vruća kak treba,dok je nakitani skuter to je onda druga priča
Evo da se javim za Pirelli Diablo SC, imam te gume 2 sezone, i gume imaju nekih 10 iljada, zadnja je potrošena, ali ne još do markera, prednja ima isto dosta znakova trošenja, gume mi u početku nisu ulijevale neku nadu, al kada sam se naviknuo super su mi, dosta se brzo zgriju i po hladnijem i mokrom vremenu i drže jako dobro, po toplom da i ne pričam, puno me puta s njima uhvatila kiša ali nikad nisu proklizile čak i uz malo naglije kočenje, zadnja je išla i do ruba mnogo puta, pogotovo dole pred kraj spuštanja niz sljeme (najjači dio), tako da dajem dosta visoku ocjenu...