Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Drnda-1 - 04 Siječanj, 2013, 14:28:45nek one meni drze max 2 sezone i ja sretan... zato jer je guma da drzi i da se trosi, a ne suprotno....gledajte thereading index na gumi.. ona vam kaze koliko se brzo trose Se sječaš Parade?Kako to drži ali 10000 km je plafon plafona.
nek one meni drze max 2 sezone i ja sretan... zato jer je guma da drzi i da se trosi, a ne suprotno....gledajte thereading index na gumi.. ona vam kaze koliko se brzo trose
a kleber i fulda?
Moj susjed, profesionalni vozac i serviser oduvijek hvali yokohamu
ljetna guma po zimi. pa sta ocekujes?
u vise navrata sam to pisao, ali evo napisat cu jos jednom.. osobno prvu ugradnju guma uopce ne racunam.. takve gume se rijetko mogu usporedjivati s svojom istom bracom koje naknadno kupujes
Citat: eladio - 04 Siječanj, 2013, 17:18:57u vise navrata sam to pisao, ali evo napisat cu jos jednom.. osobno prvu ugradnju guma uopce ne racunam.. takve gume se rijetko mogu usporedjivati s svojom istom bracom koje naknadno kupujes Ima i suprotnih primjera. Ove gume na z750 serijske su bolje od istih aftermarket. Ne puno, ali su bolje. I ne radi se o subjektivnom dojmu nego je to iskustvo svih koji su probali.Al u principu, imas pravo
Citat: 3alfa3 - 04 Siječanj, 2013, 17:21:01Citat: eladio - 04 Siječanj, 2013, 17:18:57u vise navrata sam to pisao, ali evo napisat cu jos jednom.. osobno prvu ugradnju guma uopce ne racunam.. takve gume se rijetko mogu usporedjivati s svojom istom bracom koje naknadno kupujes Ima i suprotnih primjera. Ove gume na z750 serijske su bolje od istih aftermarket. Ne puno, ali su bolje. I ne radi se o subjektivnom dojmu nego je to iskustvo svih koji su probali.Al u principu, imas pravo al opet nisu iste.. pa ko je tu lud ti meni reci
obozavam to s malim slovima i fusnotama i te trikove.. to mi je jednostavno super jbt kupujes gumu a ono moras sve gledat kao da uzimas kredit
meni je stari ima Bridgestone Turanzu na svom autu i guma je ekstra po kisi!