Na službenom Opel Combo sam prije 3-4 godine imao Dunlop Winter D2 i bile su izvrsne. Imale su dosta jaku bočnicu i super su se pokazale u svim uvjetima. Možda je to i zbog diesel motora koji prednjem kraju daje teživu a iza je bilo uvijek minimalno 100 kg tereta. Za nasljednika model Winter 3D svi su govorili da je to uz UG7 najbolja zimulja. Do prošle zime sam na svom autu imao Ultra Grip 7 i stvarno je fantastična,odradila je dve sezone,bilo je i dosta vožnje po temperaturama višim od 10C i to po brzim cestama sa visokim brzinskim prosjecima i nakon cca 30000 km su lani zamjenjene novim Michelin PA4. Michelin nije ništa mekaniji osim što ne tih na nivou ljetne gume i super se ponaša na južini,na 15 i više stupnjeva,nemaš osjećaj da je zimska na autu.
Pošto sam ove tri navodno najbolje probao i tražio bi dlaku u jajetu da me netko pita koja je najbolja,samo ću reći da je Michelin nekeko najuravnoteženija u svim uvjetima.
U budućnosti ako se ne pojavi nešto novo htio bi probati Continental zimsku koja je na testovima čak i pobjeđivala spomenuti trojac jer na proljeće sigurno uzimam Conti Sport Contact.
Mislim da o Savi ne treba trošiti riječi,možda je jeftina ali u konačnici opet shvatiš da je jedva prosječna,prodaje se zbog cijene i slabe kupovne moći vozača a to ne znači da ju treba hvaliti.Nažalost svatko kupuje prema svojim mogućnostima i sa time treba računati.