alfa, djelomicno nije tako..
nekad nisi smjeo digitron ni nosit u skolu i kad si ga imao, imao si logaritamske rabljene i dobre su bile.. svi su bili zgodni u kutama i imali jednake papuce
a danas klinac ako nema mob tipa svemir 3 ili jabukaphone (obicni ne dolazi u obzir), vec postoji sansa da ce ga ismijavat ..uz to nose se suprice ili nike patike itd...
uz to nekad su racunala kostala 2soma maraka a ne 2soma kuna ...nekad je to bio luksuzna igraca konzola
, a sada je to potreba
stanovi su bili dostupni svima, hrana isto.. postojala je sloboda izbora..
danas si slobodan da izaberes banku kojoj ces biti rob pola zivota jer eto tezis luksuzu jer zelis imati obitelj u 50 kvadrata
ali cinjenica je da ima nesto i u ovome sto ivanm kaze..
nisam jedanput vidio taj primjer, evo dat cu samo jedan koji mi je pao na pamet..
mob k750 kojeg sam platio cca 2+soma kuna je radio besprijekorno i nakon 4-5 godina..
ljudi koji su isti mob kasnije uzimali za 1kunu u nekom paketu su imali gomilu problema..
..ispod haube skuzis da nije isto mjesto proizvodnje, kao niti komponente sastavljanja
nije rijetkost da me i danas netko nazove u ducan i trazi serijski broj (da se vidi koja je serija
) prije nego sto kupi
uglavnom tesko je reci da se ovo odnosi i na savu,
ali ono sto sam htjeo reci , ako mene pitas.. sava je za mene pre skupa tako da nju ni ne kupujem , ima puno jeftinijih guma od save
..za cijenu save kupis postenu japansku gumu