imao sam prilike ne jednom kampirati u pošti radi paketa koji su mi htjeli naplatit
u konačnici nisam nijednom platio paket koji sam išao preuzet
nadalje, koja im je logika naplaćivat pakete ,citiram "bez obzira šalje li robu iz zemalja EU ili ostalih zemalja u svijetu" samo zato jer na paketu piše small package ili medium ili big, svejedno si ga nećeš trpat u dupe... a to je dovoljan pokazatelj koliki lopovluk dijeluje u lijepoj našoj jer do nedavno je bio sistem da se paketi iz EU tretiraju kao paketi unutar hrvatske a sada bi oni naplaćivali
pa gledajmo dalje, naplata paketa prilikom preuzimanja u poštanskom uredu... kad mi izda račun, platit ću, do tada mogu mi ga povuć... i to kad ga budu izdavali tražit ću ga na A4 papiru da imam i ja neke koristi od tog papira
ooooo sunce im j**** asad čitm cjenik
uručenje malog paketa 4,50kn, bilo i ostalo
otprema poziva za dostavu dokaza carinarnici 12,90kn i nek su se oni usrali sa svojom procjenom, oće mi vratit tih 12.90kn (čitaj 13 jer poštar neće imat za vratit 10 lipa)
ležarina paketa 1,10kn po danu, a šta ako ja po tracking broju vidim da je paket došao u lijepu našu (zadnji slučaj koji sam ima prije 15ak dana) a oni mi ga ne dostave u roku 45 dana ili duže.... kome ide na račun ta ležarina plus 4.50kn jer je small package