ako je vanjski fi veci stavi je kao ja, na drugu stranu bolcne
Meni je isto vanjski fi veci pa sam tamo stavia
Vis, dobra ideja. Nisam se nikad sjetio te kombinacije
nije dobra ideja jer onda vario ne sjedne skroz na kalotu u pocetnom polozaju i onda se "skrati" bolcna za debljinu sajbe izmedu kalote i samog tjela varia
ti si tokario standardnu distancu koja odmice kalotu od zupcanika vodene sa 6 na 5mm i tada si dobio izravnan remen u odnosu sa blokom + postavljanje sajbice prije ventilvara
sajbica mora bit vanskog promjera 20mm i unutranjeg 15mm jer u protivnom nije dobro
top performance imaju malo vece odstupanje za po 0,2 su vece i kad se namontiraju "plesu oko osovine radilice i ne budu u centru, jos uz to vanski fi onemogucava da vario dode skroz do ventilvara tj da podigne remen do samog vrha varia
naraku imaju malo manji unutranji fi pa je potrebno samo malo prosirit unutarnji promjer da mogu uc na osovinu radilice
stage6 su se najbolje pokazale, nema nikakvih problema, izmeri se kolika debljina sajbice je potrebna i samo se namontira
zadnjih 2-3 mjeseca sam se dosta zabavljao materiom cvt prijenosa (konkretno kod piaggio grupacije) pa sam dosao do nekih zakljucaka (koji ne moraju biti tocni
)