Koliko je to sad km sa istim karikama,da sad ne trazim medju 50 stranica?
Moje su na 35500km bila na 1.7 i 1.2 mm zazoru i ova s vecim zazorom se pocela penjat preko pina na klipu.
A nekih 57 hiljada imaju
Kolika ti je kompresija nakon toliko km? Znam da serijale mogu preci dosta km bez diranja termogrupe ali ovo mi je baš zacudujuce da toliko km vozi na jednom setu karika.
Dobro izgleda runner za tolike km, ovo je dokaz da nisu toliko bitni km koliko je bitno kod koga je skuter.
Kad budeš sljedeći put u zadru javi se, ima nas skuteraša koji bi se rado došli upoznat se i popričati o zamorčadima
Nemam pojma za kompresiju,nisam nikad mjerio,kakva god da je on pali na pogled tipke hoćeš hladan hoćeš vruć
Je dobro izgleda,ubiti odlično kakvih sve ima i sa 5 puta manje kilometara,pogotovo kad uzmeš u obzir da je uz sve doslovno 7 puta bio na podu na ovaj ili onaj način i godinama se pacao na suncu dok sam na poslu
Isključivo sam ja šarafio po njemu cijelo vrijeme,bio je samo na skidanju blokada i jednom servisu i samo mi je radilicu u blokove ubacila druga osoba,nitko drugi ga nikad nije dirao ni fušario po njemu
A za trip do Zadra ove sezone nisam siguran ali nikad se ne zna,ovo je bilo dogovoreno iz vedra neba u dvije minute
Sve može trajat kad se održava i složi kako spada
A i to ali po meni više sreća,iskreno sad više ovo i mene čudi
Paradajziču vidi se da je to talijanski stroj a ne francuski 👌
Nego kaj,pa nije peža
dost dobar rajner...da nije mozda za udaju?
Braćo moja mila pa jeli to moguće,bata Štef se pojavio nakon 100 godina
Nego jesi napokon uredio garažu? Da dotripujemo sa gvercom i jagnjetinom