Tako napacen a ide ko metak
A ne znam kaj da ti velim,da mi je netko rekao da ću ovo doživit,mislio bi da je doslovno odlepio
Au evo me sram malo sada...Jbt pa to je brže od moje zumaljke
j****u sad će opet bit tjedan dana kiše,ali nakon toga kad to prođe ako ćeš bit tu ti bi bio dobar test vozač jer si lakši od svih prisutnih pa da pokušaš prevrtit ovu mašinu jer meni uspije samo nizbrdo ili kad imam jači vjetar u leđa
Pedesetka s tolkom kilometrazom a ide ko strela, svaka ti dala
I ja se već krstim
Ja mogu sanjati o tolikom pravcu👍🏻
To ti je brza cesta Zagreb - Velika Gorica,nisam siguran koliko točno jer nikad nisam mjerio(a prolazio sam barem 300x) ali potez od jedno najmanje 10km,idealno za brašnarenje,makar ima par semafora,jedino je dio di je račvanje sa Zagrebačkom obilaznicom zabranjen za malu tablicu,a moraš ga proć,čak ima i tabla sa zabranom,ali nitko od nas se ne obazire na to,mada zna tu bit i presretača i murije
Ide kao svaka dobro ustelana pia pedesetka,moze to i malkice bolje,ali generalno je to to.
A ide otprilike ko srpski midrace
Evo recimo full zdrava 50cc sa multivarom i dugim ZX-om,vozac je tezi 10ak kila na poweru i ovo mu je bila prva trka ikad.Tomi jos ima ditek polutku,otvoreniji airbox i tako neke finese...
Da samo uzmi u obzir propuh na karikama,ja stvarno ne znam jel ih netko izvozio do ove granice,ajde još na mrtvoj serijali,ali na bilo kakvom rezo spuhu na 9+k okretaja,stvarno ne znam
Još samo da te podsjetim na stučeni klip od igličastog koji je unutra,ovo na čelu ajmo reć ne smeta,ali jasno se vidi po rubu di skroz do karika fali mesa,s tim da je ovo slika stanja od prije 35+ hiljada km
Tomi,zakaj kilometar sat tak preskace brojke,nekak mi ti smrdi na crkavanje puža u najavi?Na kraju videa i okretaji rapidno padnu,a po zvuku su okretaji okej,kaj se tu desava?
A jebi mu mater čini mi se da da,sad je na njemu već treći puž,idući bu četvrti po redu
A zvuk,YT je nekaj sjebao sa videom prilikom uploada