E, Gene, koliko ti godina ima kćer?
Mislin da bi APN6 (kod nas popularno zvan 'koza') bio pravi pogodak, a ne skuter. Naučila bi kako šaltat, i inače je bolje na većim kolima... A nakon šta malo nauči, može joj se stavit malo bolji auspuh, poštimat ga malo, možda mrvu tjunirat, i eto malo veće brzine...
Jedino ga jebe cool faktor...
Sad, Kymco (bar u HR) kuži da pravin motorima ne more konkurirat, pa cilja na određeno tržište. S modelon Zing 125 cilja na ekipu od 16 godina koji su tek dobili A1 dozvolu i ne smiju ništa priko 125 kubika, a i ima samo 10,5 konja... S modelon Venox cilja na ekipu priko 18 godina koji su tek položili A kategoriju i 2 godine ne smiju vozit ništa priko 25 kilowata, on ima 20 kW... I to nisu loše mašine, ali ja bi ipak nešto bolje...
A jel znaš šta je jedina oriđiđi dodatna oprema za Kawu ER5? Sjedalo za vozača niže 50 mm...
Meni je osobno 800 mm taman, ali sa nižim sicem dobiješ sic od 750 mm, taman za tebe...
Nemoj me krivo razumit, ja OBOŽAVAN chopere, custom cruisere i sl. ali realno gledajući, ili se moran zadovoljit sa manjom kubikažom, ili platit puuno više od 37000 kuna... A i manje kubikaže znaju obično bit i fizički manje, šta mene frustrira do bola...
Još jedna prednost Kawe ER5 je da možeš nagovorit kćer kako se ne isplati polagat A1 sa 16, pa ponovo plaćat A sa 18, a onda kad položi A, ER5 ne može vozit još 2 godine, do 20-te, pa ga možeš imat samo za sebe još neko vrime ('...mine, my own, my prrrreciousss...').