Evo ovako, nakon sto sam vidia da je sve moguce da ljudi su danas iz rijeke, šibenika i kaštela došli u zadar i našli se s nama,
Moj plan jos od kada sam motor kupia, deseti mjesec ove godine, a taj je da se motorom zaletim do kaštela, jer mi je tamo baba pa na rucak da joj uletim haha..
no to sam odgodia kada skinem kao blokade pa cu onda, no vidio sam da nije dovoljno brz motor pa sam rekao aj otici cu kada stavim pilu (auspuh) i tako evo sada sam stavio zx-a a u planu mi je jos malossi multivar, karburator 19' i top performance kit...no dobro o tome dosta..
evo ovako pitao sam dina i x-thuga koji su uvjek isli di god smo htjeli, i dinov odgovor danas u kaficu je bio da, mogli bi otici, a pitao sam i x-a i rekao je i on da bismo mogli otici poslije prvi desetog dvije tisuce i osme godine =D
i tako do tamo ima 150km to znaci vamo tamo je 300km sto je nasim skutovima sa 5 litara potrošnje 15 litara...ili 130kn euro super plusa..kojim trenutno košta oko 8.6 kuna.
Pa eto putovali bi iz zadra. preko biograda, vodica, šibenika, primoštena, torogira i onda u kaštel štafilić stali kod moje babe na rucak...i ako bi nam se dalo nastavili bi prema solinu i spustili se u split.
E sada zašto pišem ovaj post, pa eto zato što se nadam da ce nam se barem jos jedan clan pridruziti na putovanju a tko zna mozda netko i iz ovih mjesta uz put se zaželi malo putovanja..
No od ovoga svega naravno nece biti nista ako bude loše vrijeme, no ja se toplo nadam da ce dan biti isti topao i suncan kao što je bio danas