Al spamate ko ovi političari na telki u zadnjih par dana...Mi smo bolji ovi su bolji...
Nego Bero obriši cijelu temu i ponovo stavi slike ko ja par puta
Da obavezno lud sam kao ti!!!!
E ovako,danas sam raskopao cijeli motor.
Tj.skinuo oklope da nekakve zice spojim provucem malo obrisem prasinu koje nije ni bilo,usisam
... i tako to.
Da napomenem jos jednom da sam stvarno zadovoljan kako mi je covijek radio,prvi puta nakon neznam kolko puta da mi je netko nesta bojao i da sam "ja" rekao da je odlicno napravljeno.Svaka cast!!!
Nakon sto sam spremio sve,zamijenio sam km sat original (koji je on obojao i ispolirao u neku prelijepu mis sivu boju sa perlom,naravno na svoju volju ali boja je prelijepa stvarno uzivo) sa Kosso mader facker satom!!!
Koji sada na ovoj crnoj 6 puta lakiranoj boji izgleda tako luksuzno zbog tih ringova kromiranih!!!
Jedna slika za ivana speedy-a:vidi ivane mrezice original crne NOVE
i imam jedan problem koje plastike kod nogara suvozaca sive ili crne,oba dvoje su u vrhunskom stanju.
Meni je bolje sa sivim,a sad neznam!!!
Ajmo dalje: prednji zmigavci imam vise komada pa imam isto tako sa sijenilima obojanim u crno,njih sam stavio.
Jer meni je puno bolje nego ovi prozirni sad vi sami prosudite!!!
Far prednji onaj ruzni crom oko kojeg ste se svi uzjebali je zamijenjen sa ovim:
I dvije ovako kako stoji na motoru:
Da napomenem:slikama se to nemoze docarati to je sve k... ;uzivo je to to!!!
Imam jos posla treba prednje svijetlo spojiti,staviti plastiku na sic,moram prednji blatobran skidati nesta... ma ima tih pi*darijica i onda kad to napravim cekati da se cesta osusi da se malo pr...