Ajde fino učini mi uslugu i kad prvo sunce izađe slikaj ga ali s nekakvom HD kamerom... negdje na zelenom, pred zalazak sunca, kod vode, s oblacima...takvo nešto...da ti napravim HDR photoshop i da slike onda ispadnu brutala
Ucinit cu ti uslugu,i mislio sam slikati i kraj vode i u prirodi i snjeg i svasta nesta.
Nemozes vjerovati ali skuter ima potpuno drugaciji izgled i kad je oblacno,kad pada noc i kad je sunce.
Kad je sunce onda tek boje dodju do izrazaja!!!
Ali kad je sugavo vrijeme,mogu ti jedino slikati trenutno u dvoristu pored vode jer trenutno je sve mokro posto pada kisa!!!
Skuter se po kisi ne vozi tako da najvjerovatnije tek na proljece!
Posaljem ti slike na mail kad budem imao nesta dobro.
Danas sam se malo igrao,poliran je skut.
Ako je negdje ostalo neka tockica i to,ali nije ih ni bilo nesta previse,sve glatko kao staklo.
smirgl za poliranje 3000,i nekakva jebena malo grublja i poslije toga fina polir pasta (majstor dao i savjetovao)!!
Ispalo boli glava...
Namontiran je poklopac bijeli od akumulatora,i crne plastike kod nogara suvozaca!
Treba napraviti nosac tablice novi ne svidja mi se kako stoji,a i nije savrseno ispao kod zene je bolje.
Mora to bolje biti!!
Imam jos dosta stvari za rijesiti,bit ce...
E sad imam onu plastiku na sicu sto ide na spic jednu bijelu i jednu crnu koja bi bolje sjela,normalno na drugi sic kad se bude presvukao??
Ajmo komentari prijedlozi itd. Fala!!!