Ma, niko neće da ova vlast ostane... Prosvjednici, kod dobro organiziranog mirnog prosvjeda, se ne boje ničeg drugog, nego šačice IDIJOTA koji će ić nasilno, isprovocirat policiju, i napravit sranje... Zašto bi se ja boja izać na legitimne mirne prosvjede, kad na to imam potpuno pravo...? Totalno krivo gledanje... I kad obični ljudi, koji bi sutra odma izašli na MASOVNE MIRNE prosvjede, vide ovo sranje šta se događa, normalno da se neće drugi put pojavit... Ka ni ja već godinama na nogometnim utakmicama...
Zato, lipi moji, koji zagovarate nasilje na prosvjedima, svima nam nanosite štetu... Jer, zamisli 2 miljuna ljudi na ulicama Zagreba, mirno prosvjeduju... Pa koja vlast bi to mogla pomest pod tepih, i sutra reć 'par huligana se okupilo kontra legitimno većinom izabrane vlasti'...? Ali, ne, revolucija će nas spasit, da, je kako da ne... Jer, eto, odma imamo poštene i provjerene ljude, koje bi stavili na vlast, koji bi bili pošteni, nebi iskoristili priliku i zgrabili sebi ko šta može jer su sad ONI u prilici, a nas ostale ko yebe... Nije bez veze rečeno, revolucija UVIK jede svoju dicu... Neka, hvala, ali ne hvala...