sto se tice Like za temperature u odnosu na G.K, Lika je nula posto sam iz Like bar u mome gradu i okolo vec u 3.mjesecu znaju bit ok temperature,evo ja sam se u ovom sad mjesecu vozikao 10-tak puta i bilo je ok
A preko Plitvica ti nebih preporucio voznju do 5. mjeseca,a ako ides do Starigrada onda mozes i preko Gospića-Otočca-Senja...mislim da ne ides istim putem Jos navratis na jednu Licku janjetinu i malo pogledas izvore na rijeci Gackoj
http://croatia.hr/Images/t900x600-7372/Gacka.jpg
Problem je sto mi je uvijek cilj na moru odvozit od Senja do Starigrada (i nazad
) Ako dodjem iz smjera Gospica, onda cu se preko Velebita smrznut do Karlobaga, a i doci cu tocno na pola jadranske magistrale zbog koje i idem na voznje (u najvecoj mjeri).
Iace, volim ovu rutu sa slike odvozit - nije previse km, ceste super sa puno zavoja... Kombiniram jos i staru rijecku pa dole prema Zadru, a i cestu od Karlobaga prema Gospicu pa preko Plitvica doma.
A nista, onda ipak cekat sredinu 5. mjeseca ko prosle godine
pa nemoj u dubrovniku.. ima izmedju splita i dubrovnika jako lijepih gradica, kao sto je i moj recimo.. ono starinski duh, sve kamen i to...
a cijene su nikakve i imas stvari za vidjeti stvarno puno...
Vidio sam ja to, vise puta, ne brini
Meni je vise do same voznje po finim cestama, a to su u pravilu jednodnevne voznje. Kad idem na more, odemo u kucu od cure u Karlobag i tamo ljencarimo jer tamo nis drugo ne mozes ni radit