Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Runner SP 180  (Posjeta: 125831 )

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline SPecial

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Spol: Muški
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
Odg: Runner SP 180
« Odgovori #300 : 03 Travanj, 2011, 18:27:46 »
@Michelle,nije tvoj Pm kod mene nego kod Gumya.
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline robert

• Mr.GESTAPO
  • moderator
  • Tržnica : (+5)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
    • Zippo Friends Croatia
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: LINIĆTRANS/CIPELCUG
« Odgovori #301 : 03 Travanj, 2011, 18:46:54 »
mozda je prijasnji vlasnik dao balansirati, ali kazem...prva se i da, ali zadnja tesko

vidio sam puno srki i runnera, i ne sjecam se utega na felgi  :dontknow:

svakako je dobro imati balansirane felge, samo treba nac majstora :)
točno, rijetko koji majstor ima odgovarajući dosjed za balansiranje zadnjeg kotača sad nebitno bio to 12 ili 13 cola na skuteru!

Offline SPecial

• maxi forumaš
  • NE VOZI BRZE NEGO STO IDE
  • Mjesto: RI
  • Moj Skuter: SP
  • Moja Kaciga: suomi vandal
  • MojSetup: biturbo
  • MojSpuh: original
« Odgovori #302 : 03 Travanj, 2011, 18:51:22 »
točno, rijetko koji majstor ima odgovarajući dosjed za balansiranje zadnjeg kotača sad nebitno bio to 12 ili 13 cola na skuteru!

Dok guma sjedne na felgu kako treba,potrebno je određeno vrijeme,mozda ti se samo guma na felgi valja,jer da ti felga vuce,skakao bi ti zadnji kraj na nogari u okretajima
Citat @Igor    "jeb.. tebe i tvoju logiku"  hahaahhah

tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta  :laughing7:

Offline vanjossi

• Tržnica : (+12)
  • maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
  • Mjesto: Pula
  • Moj Skuter: Gilera Runner SP 180
  • Moja Kaciga: airoh
« Odgovori #303 : 03 Travanj, 2011, 19:42:34 »
steta je sta ovo radis od jednog od ocuvanijih zivucih spova u europi i na svitu jer svakin danon ih je sve manje..za ovakve stvari i kemijanja si triba ostavit stalkera ili kupit neki grob od spa..al jebigia tvoj motor tvoj ukus, eto samo jedna crtica od mene  :icon_thumright:
slazem se s tobom, al ne radim nikakva kemijanja, auspuh mogu vratiti serijski i to je to, nece mu biti nista za 300 okretaja sto se sad vrti više  :icon_thumright:
bez brige ne dizem ga na kolo niti se ne glupiram, doslovno uzivam i pazim ga i mazim

kad bih stavljao veci karb kupio bih i novi airbox za preradu i zelim da ga uvijek mogu vratiti u serijalu kad se izgustiram

najbolje bi bilo da ga uopće ne vozim jos 10 godina pa da bude oldtimer  :laughing7:
Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #304 : 03 Travanj, 2011, 20:28:04 »
slazem se s tobom, al ne radim nikakva kemijanja, auspuh mogu vratiti serijski i to je to, nece mu biti nista za 300 okretaja sto se sad vrti više  :icon_thumright:
bez brige ne dizem ga na kolo niti se ne glupiram, doslovno uzivam i pazim ga i mazim

kad bih stavljao veci karb kupio bih i novi airbox za preradu i zelim da ga uvijek mogu vratiti u serijalu kad se izgustiram

najbolje bi bilo da ga uopće ne vozim jos 10 godina pa da bude oldtimer  :laughing7:

a znan,al vidim da si krenia multivar,auspuh,karb pa ce bit druga glava pa bi mogla i radilica..sve to vuce jedno za drugim,a steta je ista radit jer po meni je tvornicki najbolje pogodjen u svin omjerima ako je zdrav,a to nema dvojbe s tvojim..

pa nisan mislia da ga spremis u garazu nego cisto da ne diras previse u srce masine jer ako ode predaleko,tesko ce se bit vratit..na tvon spu bi eventualno moga vidit jos malossi ovjes ili bar rsa 24..

jedan stariji covik sta ga znan je kupia takvo nesto ko sta ti imas.. ista godina ista boja, i napravia je par izmjena na njemu,al masinu nije nista dira,a motor ide predobro,stavia je rukohvat od novijeg modela (koji san mu ja proda naravno)  ;D ,kupia je novi rs 24 u ducanu,i nove vxr vilice u ducanu,to dvoje je platia skoro 5000kuna, motor je ima 8000km kad ga je uzea i bia regan bez padova platia ga je bia 1200eura,vozia san motor,perverzija je. jos je on pitura par sitnica po njegovon gustu,al motor je i dalje serijala na prvi pogled i na stari sic mu se jebeno uklopia novi rep. al bit svega je da nije dira masinu ni nista,a u mladosi je ima sve moguce cvaje od tomosa mz jawa,ma svega i sve mu je bilo turpija ,samo njega ne dira jer zna koliko vridi :icon_thumright:

Offline wonderkid

• Tržnica : (+2)
  • maxi forumaš
  • Spol: Ženski
  • Moja Kaciga: !
« Odgovori #305 : 03 Travanj, 2011, 21:13:54 »
motor ko motor,bas njemu treba dusa,lol

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #306 : 03 Travanj, 2011, 23:42:31 »

zasto ovaj forum nema opciju "ignore"  :BangHead: :BangHead:

Offline BoLT3K

• maxi forumaš
  • Ultimativno multiplatinasti kultni sultan Offa
  • Mjesto: Goražde.
  • Moj Skuter: Keeway Matrix 150+
  • Moja Kaciga: Shoei XR800 TC4
  • MojSetup: Zaslijepljujući
  • MojSpuh: Protočni
« Odgovori #307 : 03 Travanj, 2011, 23:45:11 »
Baš si boltek :omfg:  :angry7:
« Zadnja izmjena: 04 Travanj, 2011, 00:18:39 igor.sb »

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #308 : 04 Travanj, 2011, 00:28:23 »
@ duje
masinu ne mislim otvarat ni u ludilu, jedino ako se dogodi kvar
karburator cu vidjeti, vuče potrošnju s njim, i modifikacije i štelanje

moze se voziti i ovako bez da se ista dira dusa skutera

ja nebih izgled nikad mjenjao, pogotovo ne nesto piturava i stavljao od novijeg godista

Cuje se ovako "tok tok tok tok toktok tok tok tok toktok tok tok tok",naravno,ako je auspuh sa katalizatorom,ako je bez katalizatora onda se cuje "tak tak tak taktak tak tak

Offline wonderkid

• maxi forumaš
« Odgovori #309 : 04 Travanj, 2011, 00:30:10 »
zasto ovaj forum nema opciju "ignore"  :BangHead: :BangHead:
previse ga seres,lupi se po glavi,ides mi na zivce
« Zadnja izmjena: 04 Travanj, 2011, 00:33:12 wonderkid »

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #310 : 04 Travanj, 2011, 00:37:28 »
@ duje
masinu ne mislim otvarat ni u ludilu, jedino ako se dogodi kvar
karburator cu vidjeti, vuče potrošnju s njim, i modifikacije i štelanje

moze se voziti i ovako bez da se ista dira dusa skutera

ja nebih izgled nikad mjenjao, pogotovo ne nesto piturava i stavljao od novijeg godista

a znan..al ak ose to napravi decentno,i ne primijeti se..recimo stavia je taj novi rep u serijskoj boji od miš sivog vxra lakiran,ne mat,plastiku dekla je pitura u crvenu boju od spa i prednju bocnu sivu je pitura isto u crveno i neznan jos jel sta radia..

aj samo ga cuvaj..morat cu i ja sebi nabavit jednog urednog dok ih ne nestane skroz sa scene :icon_thumright:

previse ga seres,lupi se po glavi,ides mi na zivce

zuc  :-X

vidin ja da si ti lupa glavon,pa zato i jesi ispa takav ;D

Offline wonderkid

• maxi forumaš
« Odgovori #311 : 04 Travanj, 2011, 00:41:07 »
ispo sam kakav jesam i boli me kara,ali ti si bahati seronja,mislis da si boga za muda uhvatio,dize mi se zeludac od tebe,uvijek se pravis baja,odi radije natezat kozicu nego se samnom svadat lowe

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #312 : 04 Travanj, 2011, 00:42:02 »
@ duje uh to mi je vec selo, NHF  :toothy11:

inace ta siva, nije obicna siva, vec perla  :icon_thumright:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #313 : 04 Travanj, 2011, 00:43:35 »
meni je dujina antina  :o :o :o :dontknow: :icon_tongue:

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #314 : 04 Travanj, 2011, 00:53:31 »
@ duje uh to mi je vec selo, NHF  :toothy11:

inace ta siva, nije obicna siva, vec perla  :icon_thumright:

i skupa je ko crni vrag..znan dobro jer san je kupia dok nisu dosle vodnee boje i iman je doma po kila u zalihama u pituri i piaggiov marker ;D

al razlika izmedju te mat sive i one na x9 sive koja je lakirana je samo sta na vxra i spa na bazu i lak ide mat aditiv jos..i to je to

meni je dujina antina  :o :o :o :dontknow: :icon_tongue:

sta ti pizdis,os se i ti svadat  :icon_biggrin:

ispo sam kakav jesam i boli me kara,ali ti si bahati seronja,mislis da si boga za muda uhvatio,dize mi se zeludac od tebe,uvijek se pravis baja,odi radije natezat kozicu nego se samnom svadat lowe

da, pravin se baja kad vidin vas par sta terorizirate cili forum sa pisanjen gluposti i dezinformacijama,digne mi se kosa na glavi i jos uz to nema opcije ignore da bar ne gledan to. sinko,imas 3000 postova u godinu ipo dana,a ja jos nisan vidia da si ista pametno napisa  :dontknow:

ovon forumu definitivno fali winder da malo dovede reda :icon_biggrin:

Offline speed

• DJ gYzMo
  • MS počasni član
  • Tržnica : (+4)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ogulin
« Odgovori #315 : 04 Travanj, 2011, 00:58:28 »
i skupa je ko crni vrag..znan dobro jer san je kupia dok nisu dosle vodnee boje i iman je doma po kila u zalihama u pituri i piaggiov marker ;D

al razlika izmedju te mat sive i one na x9 sive koja je lakirana je samo sta na vxra i spa na bazu i lak ide mat aditiv jos..i to je to

sta ti pizdis,os se i ti svadat  :icon_biggrin:

da, pravin se baja kad vidin vas par sta terorizirate cili forum sa pisanjen gluposti i dezinformacijama,digne mi se kosa na glavi i jos uz to nema opcije ignore da bar ne gledan to. sinko,imas 3000 postova u godinu ipo dana,a ja jos nisan vidia da si ista pametno napisa  :dontknow:

ovon forumu definitivno fali winder da malo dovede reda :icon_biggrin:

duje znas da te ja volim,iako ti vise mene :laughing6: :laughing6: :laughing6:

pise se puno dezinfromacija jer se decki oce dokazat...a nama koji znamo kako stvari stoje to smeta,nismo ni mi bili bolji u pocetku...(to sam tek toliko rekao) :glasses2:

Offline vanjossi

• maxi forumaš
  • 2T 098 593 105
« Odgovori #316 : 04 Travanj, 2011, 01:06:59 »
@duje ajde ako znas koji je kod crvene na runneru? ja sam izludio ima stotinu nijansi, imao sam par crtica za riješiti i onda sam to riješio ali je tamnija nijansa i to dosta

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #317 : 04 Travanj, 2011, 01:09:12 »
duje znas da te ja volim,iako ti vise mene :laughing6: :laughing6: :laughing6:

pise se puno dezinfromacija jer se decki oce dokazat...a nama koji znamo kako stvari stoje to smeta,nismo ni mi bili bolji u pocetku...(to sam tek toliko rekao) :glasses2:

jebiga,pocetak ili ne,na forumu je godinu ipo dana i dalje pise samo gluposti,ako ga se tu nemoze zaustavit pa bar onda opcija ignore da nas vecina to nemora gledat,isto ako nekome smeta sta ja neman dlake na jeziku nek mene opali na ignore i svi mirni  :dontknow:

sican se ja svojih pocetaka na SSu 2003 ili 2004 neznan sad,nije bilo spammanja i pisanja pi*darija samo da se napise nesto nego se upijala svaka informacija,tamo je bilo korisnih savjeta i pametnih ljudi i puno san dole naucia,a forum je propa prije jedno 2 godine,znaci u 5-6 godina dole san ima 1300injak postova ja mislin,ovde san malo manje i iman isto tu negdi oko..al ljude nemos minjat,a ja iman kratak fitilj i jednostavno nemogu svaki put okrenit glavu kad vidin da neko pise pi*darije ;D

e i zaboravih i ja tebe <3

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #318 : 04 Travanj, 2011, 01:15:32 »
@duje ajde ako znas koji je kod crvene na runneru? ja sam izludio ima stotinu nijansi, imao sam par crtica za riješiti i onda sam to riješio ali je tamnija nijansa i to dosta

i ja ludin s tin kodon,morat cu pitat tog covika,on ju je pogodia u nijansu,a ja godinama nikako pogodit crvenu iako san sivu pogodia iz prve..a sad mi je zaj onog crvenog markera sta san ima od original piaggia koji san ima i posudia i nikad ga nazad vise dobia :( jer iman i ja na vxru par tockica za popravit

ovo je prvi pokusaj crvene sta sna gadja,dosta velika razlika je..a na laptopu su mi slike sta iman kod boje,koji je dosta slicniji,al jos to nije to

http://slike.hr/vidi/dsc006505.jpg

al zato san sivu pogodia  ;D

http://slike.hr/vidi/dsc006517.jpg

Offline duje87

• maxi forumaš
« Odgovori #319 : 04 Travanj, 2011, 01:19:18 »
http://img859.imageshack.us/i/dsc00705n.jpg/

a ovo je prijatelj piturava i on je dosta blize od mene sta se tice crvene,al jos to nije to :)