ala u kojin si ti problemima,hahaha
"nisi lud da stajes" to je meni reka prije godinu ipo dana prijatelj pandur jedan..i odonda nisan sta,osim mozda 1-2 nemoguce situacije,a to je kad stoijs na mistu s ugasenin motorn(taman sta),a do tebe doleti lola s bmwon ili kad je stara do tebe u autu
al zasto se uopce uvaljivbat u sranja iako neces ni platit kaznu..bezvzez,punis pravosudje papirima,glupi policajac mora napsiat kaznu,a tebi se skupljaju sve u "dosjeu" ne kriminalnon,al ovon za prekrsaje u prometu i kad skupis dovoljno bodova jadan ostanes bez vozacke =)
E, duje, iz koje si ti, neke nove škole... kad sam ja vozio svojih prvih godina za volanom (i mopeda i auta), policija je bila ono, za što je zamišljena da bude: čuvar zakona i/ili reda... kad se našla patrola na cesti, i pružila palicu, da zaustavi, samo za rutinsku provjeru dokumenata, nikom nije uopće padalo na pamet da ne bi stao...
A sad... osim što ne staju (kao ti, npr.) još im plavo-bijeli služe k'o pokretne mete - glineni golubovi, svatko ko ima vatreno oružje (a ima ih puno), potrudi se par metaka uputit prema policajcima... Jbt. ne bi nikad poželio bit policajac, pa ni onda !...