Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: Imam A1... Sad pitanja.  (Posjeta: 7051 )

0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline greenlite

• Tržnica : (0)
  • forumski skuteraš
  • Spol: Muški
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: čk
Odg: Imam A1... Sad pitanja.
« Odgovori #20 : 28 Studeni, 2007, 19:55:06 »
Meni je istruktor vožnje govorio kad sam polagao za "A" kategoriju, da je to rupa u zakonu što sa A1 dobivaš nakon 18 god i A. Veli da će se to ukinuti i da će se morati za A kategoriju polagati na motociklima veće kubikaže mislim više od 125ccm. A sa A1 kategorijom moči će se položiti samo za motocikl do 125ccm. Zato oni koji još nisu položili neka požure da iskoriste to dok se još zakon nije promijenio.

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #21 : 28 Studeni, 2007, 20:25:00 »
to je u skladu sa EU
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Rijeka
  • Moj Skuter: Hyosung Aquila 125 (prije: G. Runner 50 P.Jet)
« Odgovori #22 : 28 Studeni, 2007, 20:34:57 »
Meni je istruktor vožnje govorio kad sam polagao za "A" kategoriju, da je to rupa u zakonu što sa A1 dobivaš nakon 18 god i A. Veli da će se to ukinuti i da će se morati za A kategoriju polagati na motociklima veće kubikaže mislim više od 125ccm. A sa A1 kategorijom moči će se položiti samo za motocikl do 125ccm. Zato oni koji još nisu položili neka požure da iskoriste to dok se još zakon nije promijenio.
Ne znam... moguće... obzirom da su vidjeli moje godine, možda sam ja zato (odmah) dobio (ne samo kategoriju, nego i: ) motor od 250 ccm  (Honda CBF) za polaganje A kategorije...
Live to ride, ride to live

Offline mrcina

• MS počasni član
  • maxi forumaš
  • čuvajte se policajca. jebu svakog koga stignu.
  • Mjesto: Zagreb
  • Moj Skuter: Piaggio X9 250 / Plava Vektra 1,6 16V
  • MojSetup: polini kuplung i plava centrala.
  • MojSpuh: Gianneli
« Odgovori #23 : 28 Studeni, 2007, 20:46:00 »
gene nije to nego koliko dugo imaš B to je uvijet a tek nakon toga tvoja starost. e da i da nisi kažnjavan unazad  dvije godine.
Piaggio X9 250  Black Box

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #24 : 28 Studeni, 2007, 21:05:29 »
gene nije to nego koliko dugo imaš B to je uvijet a tek nakon toga tvoja starost. e da i da nisi kažnjavan unazad  dvije godine.
O.K. hvala, ma, pojma nisam imao...  :icon_thumright:

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #25 : 29 Studeni, 2007, 01:00:20 »
ala u kojin si ti problemima,hahaha

"nisi lud da stajes" to je meni reka prije godinu ipo dana prijatelj pandur jedan..i odonda nisan sta,osim mozda 1-2 nemoguce situacije,a to je kad stoijs na mistu s ugasenin motorn(taman sta),a do tebe doleti lola s bmwon ili kad je stara do tebe u autu ;D

al zasto se uopce uvaljivbat u sranja iako neces ni platit kaznu..bezvzez,punis pravosudje papirima,glupi policajac mora napsiat kaznu,a tebi se skupljaju sve u "dosjeu" ne kriminalnon,al ovon za prekrsaje u prometu i kad skupis dovoljno bodova jadan ostanes bez vozacke =)

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #26 : 29 Studeni, 2007, 01:15:05 »
ala u kojin si ti problemima,hahaha

"nisi lud da stajes" to je meni reka prije godinu ipo dana prijatelj pandur jedan..i odonda nisan sta,osim mozda 1-2 nemoguce situacije,a to je kad stoijs na mistu s ugasenin motorn(taman sta),a do tebe doleti lola s bmwon ili kad je stara do tebe u autu ;D

al zasto se uopce uvaljivbat u sranja iako neces ni platit kaznu..bezvzez,punis pravosudje papirima,glupi policajac mora napsiat kaznu,a tebi se skupljaju sve u "dosjeu" ne kriminalnon,al ovon za prekrsaje u prometu i kad skupis dovoljno bodova jadan ostanes bez vozacke =)
E, duje, iz koje si ti, neke nove škole... kad sam ja vozio svojih prvih godina za volanom (i mopeda i auta), policija je bila ono, za što je zamišljena da bude: čuvar zakona i/ili reda... kad se našla patrola na cesti, i pružila palicu, da zaustavi, samo za rutinsku provjeru dokumenata, nikom nije uopće padalo na pamet da ne bi stao...
 A sad... osim što ne staju (kao ti, npr.) još im plavo-bijeli služe k'o pokretne mete - glineni golubovi, svatko ko ima vatreno oružje (a ima ih puno), potrudi se par metaka uputit prema policajcima... Jbt. ne bi nikad poželio bit policajac, pa ni onda !...  :icon_biggrin:

Offline zoki_NRG

• maxi forumaš
  • Mjesto: Ri-Kraljevic
  • Moj Skuter: Piaggio NRG power
  • MojSetup: Unique
« Odgovori #27 : 02 Prosinac, 2007, 03:25:38 »
jebes ti i takav cijeli zakon, boli te k, sto se tice sigurne voznje, ti platis 1000 kuna to na grobniku, nikakvu diplomu ne dobijes, zato na to ne bacati pare, osim ako se zelis provozati u nekakvom audiju gore :toothy12: :toothy12: :toothy12: , a sto se tice iznad 23-05 h boli te briga, evo ja sam sada dosao doma pred malo i iso vidit sta tu ima, vozim se i bez vozacke, a tebe strah sa vozackom ic djir po gradu, kad dobijem vozacku jebe se meni idem se vozit di ocu imam vozacku makar 3 ujutro, uostalom, koliko znam to vrijedi samo za aute...i dali je ono tvoj CBR 125 sta bude parkiran kod erste banke ???

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #28 : 03 Prosinac, 2007, 12:03:06 »
U Kraljevici imaš dovoljno stepeništa i (ne-za-auto-uskih) puteljaka, i sigurno ti je lal
kše zbrisat... ali ne uči druge grijehu...  :icon_biggrin: ;D :icon_biggrin:
I ja sam se vozio po stepeništu, kad me neka starija žena pogledala zgranuto...   :icon_scratch: nikad nisam odgonetnuo: da li zbog toga što se vozim po stepeništu, ili se ona, kao pješak, više ni na stepeništu ne osjeća sigurna, od ovakvih, kao (tada) ja   :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #29 : 03 Prosinac, 2007, 13:39:29 »
to sa ovin danas il sa skuteron,ili sa nekin endurom
...........1...........8...........7...........

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #30 : 04 Prosinac, 2007, 21:52:11 »
Sa APN-om sa štitnicima (za noge)  :icon_biggrin: Malo je trebalo bit pažljiv pri početku stepeništa, zbog male visine apn-a pri prelomnici, ali, kad sam skužio, da se naslanjam (zagrebem) samo sa oplatom (limom) od štitnika, onda više nisam mario...  :frajer:

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #31 : 04 Prosinac, 2007, 21:58:52 »
Ej, to je bio show uvečer  ;D (jednom žena vozila iza mene, pa rekla da neće više nikad gledat kako vozim  :laughing7:
Pri prolasku kroz poznate zavoje (na nepoznatima nisam "ekperimentirao" ), nagnuo bi se toliko, da sam cijeli zavoj odstrugao štitnikom, a to je izazivalo iskrenje lima po asfaltu  :laughing6: :laughing11: :laughing1: :happy3:

Offline Doomsday

• Doomsday
  • Doomsday
  • maxi forumaš
  • Doomsday
  • Mjesto: Doomsday
  • Moj Skuter: Doomsday
  • Moja Kaciga: Doomsday
  • MojSetup: Doomsday
  • MojSpuh: Doomsday
« Odgovori #32 : 10 Prosinac, 2007, 18:14:39 »
Gene delikvent... :laughing7:

:zubo:
PERONOSPORA AD OPEL ASTRA... :zubo:

:laughing7:

Offline X-Thug

• maxi forumaš
  • Osobni Text?
  • Mjesto: Zadar
  • Moj Skuter: BMW E91
« Odgovori #33 : 10 Prosinac, 2007, 18:53:59 »
...........1...........8...........7...........

Offline Genesis051

• MS počasni član
  • maxi forumaš
« Odgovori #34 : 10 Prosinac, 2007, 20:59:46 »
 ;D :icon_biggrin: ;D  (a, što jest, jest... )  :laughing7:

Taj apeenac je pristojno išal, samo umetnutom 5. brzinom i 1 zub većim zupčanikom, na izlazu iz mašine...  bez diranja u mašinu, a tamo je bilo još čuda "prostora" za prerade...

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #35 : 04 Studeni, 2008, 16:34:57 »
Evo da malo osvjezim temu, buduci da se promjenio zakon.

Nigdje ne mogu pronac, dakle sigurno je sad da ja koji sam u 8. mjesecu navrsio 18 IPAK necu dobit A kategoriju, spominje se do 24 godine polaganje A2 kategorije za motore do 250 kubika, hocu li ja dobit makar tu A2 kategoriju ili cu i za to morat polagat nanovo?

Hvala svima na odgovorima.

I Zoki_NRG,
nije ono moj, moj je bio crvene boje, i trenutno je malo sjeban. ;D
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..

Offline sfx

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-1)
  • forumski skuteraš
  • *
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
« Odgovori #36 : 04 Studeni, 2008, 17:13:01 »
neki frend prije par dana isao produzit a1 i dobio a

Offline crogenie

• forumski skuteraš
  • old-skul member
  • Mjesto: RI-Trsat
  • Moj Skuter: Runner VX125
  • Moja Kaciga: ultra-sporcka
  • MojSetup: Malossi 209
  • MojSpuh: 4Road
« Odgovori #37 : 04 Studeni, 2008, 22:12:44 »
Nemoj jebat. Idem ja onda u MUP ovih dana.
... V-TEC - IT JUST KICKED IN YO...
- pa finu guzu stavi u S klasu, i po gasu..