I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
jel uspije navuc 75-80 sa svojom kratkom getribom
Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 14:47:06 jel uspije navuc 75-80 sa svojom kratkom getribom Sta je to kratkom getribom???
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: vlatko - 20 Siječanj, 2008, 14:56:54Citat: igor.sb - 20 Siječanj, 2008, 14:47:06 jel uspije navuc 75-80 sa svojom kratkom getribom Sta je to kratkom getribom???lolprijenos, koliko znam sym-ovi imaju nesto kraci prijenos zarazliku od drugih masinatj. sto kraci prijenos/getriba to je max brzina manjapa te zato pitam koliko uspije navuci sa spuhom tj. koliko je kad je bio seriski isao max
prijenos/getriba zubcanici primarni i sekundarni svaki skuter ih ima kod zadnjeg tocka, oni ti tocak pokrecu http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1093.0nema za syma malossi multivar jedino polini speed control..s njim bi dobio linearnije i malo bolje ubrzanje mozda i koji km krajnje brzinea jos bolje ubrzanje bi naravno imao stavljanjem kita (70ccm) al to opet povlaci sa sobom druge djelove....veci karb, sredit radilicu tj. lezajeve nove ako imas puno km...bla bla
lijep skuter samo stavi tablicu ispod repa
skines nosac tablice te tablicu stavis sa donje strane repa, znaci npr ispod stop svjetala
Prije 3 dana uzmio sam Tecnigas Next R. Ima super ubrzanje i start ali maksimalna brzina je losa!!! 67km/h i ne ide vise. Uvjek 67 ni km/h poveke. Dali mozda ima blokada? Help!!
Citat: vlatko - 23 Ožujak, 2008, 10:13:27Prije 3 dana uzmio sam Tecnigas Next R. Ima super ubrzanje i start ali maksimalna brzina je losa!!! 67km/h i ne ide vise. Uvjek 67 ni km/h poveke. Dali mozda ima blokada? Help!!Nazalost krajnje neces dobit bas...ja sam na SYMa bil stavil isto tecnigas il koji god da stavis brzine neces dobit...al nek ti bude utjeha da ti sat ne laze puno, mozda 1 il 2 km/h...zute federe na kuplung stavi, serijala centralni ostavi i 2 grama lakse rolice pikni