I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
jbg nismo svi šesni ka i ti,od sad ce te morat pazit kako trcite da ne upadnete u rupu od njegovog droba...lol...
Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2007, 14:18:58evo i ja sam iz Zadra od sad ...da nas ima vise...zajedno smo jaci btw....1. grad u kojem bi volio zivjeti na moru...zadar rullsss ma jel ne vidite da vas folira,ko igora ne kuži,samo se hoće uguzati za đabe na more lol
evo i ja sam iz Zadra od sad ...da nas ima vise...zajedno smo jaci btw....1. grad u kojem bi volio zivjeti na moru...zadar rullsss
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Citat: vjeko86 - 18 Prosinac, 2007, 19:38:41Citat: igor.sb - 18 Prosinac, 2007, 14:18:58evo i ja sam iz Zadra od sad ...da nas ima vise...zajedno smo jaci btw....1. grad u kojem bi volio zivjeti na moru...zadar rullsss ma jel ne vidite da vas folira,ko igora ne kuži,samo se hoće uguzati za đabe na more lolnaravnojel bi i tina ljeto 2 sr-ke prema zadru stizu, valjda ce nas netko primit
a tko si ti biker boy i što voziš, pa da znamo eventualno da ti se javimo ako zelis dirat s nama
Citat: BlackNaranča - 19 Prosinac, 2007, 19:37:23a tko si ti biker boy i što voziš, pa da znamo eventualno da ti se javimo ako zelis dirat s namaja sam šime, iz rijeke ali svake praznike u slivnici,20 km od zadra, vozim kineza sa minareli ac mašinom,rado bi ja điro ali vidis i sam da sam daleko.....e mozda mi znate bratića ante kalac se zove vozi vxr200
Citat: biker-boy- - 19 Prosinac, 2007, 19:47:12Citat: BlackNaranča - 19 Prosinac, 2007, 19:37:23a tko si ti biker boy i što voziš, pa da znamo eventualno da ti se javimo ako zelis dirat s namaja sam šime, iz rijeke ali svake praznike u slivnici,20 km od zadra, vozim kineza sa minareli ac mašinom,rado bi ja điro ali vidis i sam da sam daleko.....e mozda mi znate bratića ante kalac se zove vozi vxr200Iz koje si slivnice,gornje ili donje..ja sam iz Ljubča,to je mozda 5-10 km od slivnice,dolazio sam ovo lito često u slivnicu..mozda se i znamo ..lol..btw,ovaj moj avatar,to je slikano u slivnici,tamo kad se ide prema vinjercu,na jednoj od onih okuka a znam ti i bratića,skoro svaki tjedan farba runnera,nosi kacigu samo kad snig padne