eh bilo je dobro...
evo se i ja taman vratio...kad smo se tamo rastali nasli smo se ja i x pa smo isli jos dir...i onda ca...
al bas je fora igrati vatala na motoru...inace skvadro to je jedno parkiraliste od jednog trgovackog centra koj je uvjek prazan...a posto ima zapravo 2 parkiralista ovo se ni ne koristi...pa smo mi ZD-SFT odlucili to pretvoriti u nas mali poligon za vjezbanje stunta...
i tako vjezbamo tamo...ja vec 3-4 put vjezbam na zadnji...i bas mi je krenulo...uspio sam danas oko 20m...al sad ga vise ne dignem samo....nego i vozim...nekad manje nekad vise...naravno ne uspijem uvjek al definitivno mogu bolje nego iko drugi iz tima...(koj ne postoji vise "sluzbeno" nego samo se vozamo...bolje je tako, nema svadi)
i tako...iduci put cemo snimati...al garant...pa pokazati kako nam ide...al vise neidemo tamo...moramo naci neko drugo misto...
x se boji za vilice jer je njegov skut skut i od tate mu...pa ga razumijem...pa ga on digne al nezna i nemoze sa takvim postupkom...al neka...skuzit ce i on...
a BN(blacknaranđa) je kao probava danas prvi put...iako mislim da nije
al ide mu pomalo...ne ka i meni...al ide...uostalom snimat cemo pa cete viditi...
a sto se tice ovog pandura...a neznam...mislm stvarno osobno ne razumijem jednu stvar...ok vjerojatno pretpostavljaju da nemamo vozacke sto je za sve i istina osim za mene...al zasto svima tolko smeta da ga dizemo u izoliranom prostoru od ceste...mislim ono...cesta je do al na nasipu...2 metra iznad tog parkinga...i najcesce NEMA NITI JEDAN auto...pa mi je stvarno glupo to sta stalno dolecu...iduci put ja cu ostati...i da vidim sta ce reci...jel im bolje da ta sranja radimo po cesti ili na takvom kolko tolko sigurnom prostoru...nemozemo NIKOME nauditi osim seba ako padnemo a to je moja stvar...nece mi plavac gurat nos tamo di mu nije mjesto...
eto tolko za sad...
a iduci put ja snimam...danas sam mislio nositi...al sam zaboravio...