Hvala na odgovoru.
Pokušao je smanjiti, ali čovjek ne odustaje (ne žuri mu se). Znači u globalu nije to loše??.
Amalfi , mislim da je to paket opreme (dobio naziv po nekom talijanskom turističkom mjestašcu) a ćine ga veliki kufer, dupli diskovi naprijed i sl. Negdje sam našao da je taj 180 ccm motor iz LEADER porodice, zadovoljava Euro 1.
Dali je potrebno u kupoprodajnom ugovoru napomenuti da prodavatelj ostavlja kupcu tablice i osiguranje (ukoliko ostavlja) i dali postoji još koja caka kod kupoprodajnog ugovora ( ne mislim na manju cijenu koju će ionako porezna odrediti po svome).
E, da, brat je imao ponudu i za jednog x9 125 cccm, 6 godina star, prešao 200 km (dvije stotine), garažiranog, neštećen, samo paljen povremeno, neregistriran, zajedno sa odjelom i kacigom, te čovjek traži 21000 kn, što je bilo previše za njega. U servisu Piaggio, su ga procjenili na 13600 (po godini, neovisno o km), pa ako znate nekog da je zainteresiran za to, možemo spojiti ljude, ali mišljenja sam da je previše, ali čovjek ne odustaje od cijene.
Hvala, pozdrav.