Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 23 Gostiju pregledava ovu temu.
Pa koliko km izvozas prednju pa je mijenjaš, a koliko zadnju..?Ukratko sto sam htio reci jel nebi trebao kad mijenjaš i zadnju, promijeniti i prednju, da su obje nove! Jer ipak novija bolje drži pa da nebi došlo do bježanja prvog kotača u odnosu na zadnji koji ima bolji grip..
Bilo se danas malo u Sloveniji. Jbt, kod nas male mushice, a kod njih velicine rode Sent from my HTC One X
U srijedu na prvi servis u karlovac. Efz obeco ic samnom i platit cugu Sent from my HTC One X
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!
Citat: 3alfa3 - 22 Travanj, 2013, 15:47:09U srijedu na prvi servis u karlovac. Efz obeco ic samnom i platit cugu Sent from my HTC One XPazi da ti on nebi ulje mjenjal
reci ti nama ono najvažnije!jel nenad platio pivu?
A jooj,koji uzorni građani........"ako piješ ne vozi". Dečki pametno,piva,sunce,komadi i puno konja,da nebi bilo........
Citat: daRio - 24 Travanj, 2013, 13:27:18 A jooj,koji uzorni građani........"ako piješ ne vozi". Dečki pametno,piva,sunce,komadi i puno konja,da nebi bilo........Jedna piva samo, uz najveci i najbolji hamburger koji sam ikad jeo Sent from my HTC One X