Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
imam dojam da znas i brojcanik minuta a ne samo dana
Zato jer su ih dobili i cijena je nesto sitno niza nego u sezoni, a i ostvarit cu povrat poreza sto nakon 01.07. vise nece bit moguce (ulazak u EU)A iz prakse znam da ce ove na motoru trajat nekih 5000km, a to planiram napravit najkasnije do kraja 6. mjeseca tako da zapravo i nisam puno pozurio. Dapace, mislim da cu tada jos po jednu zadnju pa bit miran do slijedeceg ljeta.btw, dot guma je 5012. Cak jos nisu ni za stavit na motor (teoretski) jer gume bi trebale odlezat par mjeseci prije montaze da se "kemijski stabiliziraju".
Citat: 3alfa3 - 27 Veljača, 2013, 18:48:47Zato jer su ih dobili i cijena je nesto sitno niza nego u sezoni, a i ostvarit cu povrat poreza sto nakon 01.07. vise nece bit moguce (ulazak u EU)A iz prakse znam da ce ove na motoru trajat nekih 5000km, a to planiram napravit najkasnije do kraja 6. mjeseca tako da zapravo i nisam puno pozurio. Dapace, mislim da cu tada jos po jednu zadnju pa bit miran do slijedeceg ljeta.btw, dot guma je 5012. Cak jos nisu ni za stavit na motor (teoretski) jer gume bi trebale odlezat par mjeseci prije montaze da se "kemijski stabiliziraju".Pretpostavio sam da češ navaliti ko sivonja i brzo natući kilometre a usred ljeta nebu guma a love još manje,tako to obično biva.Mudra odluka. :notworthy
btw, gume su made in Spain, al da su i SRB nebi se bunio ko neki
Ma nebudu spanjolci vidli "l" od love. Sve ce to francuzi pobrat
Alfa kako proživljavaš ove lijepe proljtene dane?
još samo 2 tjedna, a dobro pa to ni nije tak strašno..
Citat: roc - 03 Ožujak, 2013, 13:47:02Alfa kako proživljavaš ove lijepe proljtene dane?Samo prcaj..... Evo, oprao auto prvi put u zadnjih pola godine Jos 16 dana....Sent from my HTC One X
kreni vjezbati da do pocetka sezone budes u top formi
Citat: 3alfa3 - 03 Ožujak, 2013, 13:49:20Citat: roc - 03 Ožujak, 2013, 13:47:02Alfa kako proživljavaš ove lijepe proljtene dane?Samo prcaj..... Evo, oprao auto prvi put u zadnjih pola godine Jos 16 dana....Sent from my HTC One XMa krivo smo se razumjeli ne prcam te nego samo pitam.btw. ni ja ne vozim tj. pocet cu kroz cca 7 dana ici na praksu u AŠ. Bez ljutnje
Sestra je sestra, al' Yasuni je Yasuni!